Site icon Adrian Vîntu

Povestea mea – la Universitatea Oradea – O experiență unică

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Marți a fost o zi pe care o voi tine minte mult timp. Am fost invitat sa le povestesc studenților despre viața si cariera mea. Nu știam ce se va întâmpla.

Am găsit o sală plină de oameni tineri, plini de energie. Niște copii hazoși, ce se bucurau de noutate, întrebau și făceau comentarii pline de umor.

Am trecut prin istoria multelor mele joburi, din IT sau din afara domeniului. Am făcut legături cu asociațiile de studenți, activitățile extra-academice, cursurile făcute pe cont propriu. Am spus povești, am râs și am plâns. Am vrut să le ofer simpaticilor studenți o viziune cât mai completă și reală asupra unei vieți de succes. Cu perioadele ei bune și rele.

Ne-am educat despre inteligența emoțională, despre inteligența socială – acest punct tipic slab în profesia de inginer, despre leadership, despre motivație, despre dezvoltarea în T, și despre feedbackul (nu de puține ori absurd) pe care îl vor primi când vor lansa produse pe piață.

Le mulțumesc dragilor noi oameni pentru ajutorul dat în prezentare, mă bucur tare că s-au simțit atât de bine, și le urez mult succes și fericire în aventura vieții!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimite și prietenilor tăi articolul!
Exit mobile version