Servicii

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Adrian Vîntu

Consilier psihologic

Profesor de Mindfulness

Soft Skills Trainer

Executive & Team Coach

Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®

Inginer Software

Am părăsit acum 12 ani România în căutarea unei educații deosebite. Am găsit-o în Viena, unde am continuat un Master în Software Engineering. Am lucrat de-a lungul timpului în cadrul multor firme de IT, printre care o firmă Fortune 500 și o bancă faimoasă de pe Wall Street. Am lucrat pentru leaderi de piață atât ca business cât și ca inovație. Am întâlnit oameni fascinanți, o cultură care e greu – dacă nu imposibil – de descris pentru cei rămăși acasă, inclusiv prietenilor mei.

Am studiat în paralel psihologie, sub multele ei forme. Am absolvit cursuri la cele mai mari universități din lume, precum:

 • Buddhism and Modern Psychology – Princeton University
 • Positive Psychology – The University of North Carolina at Greensboro
 • Emotions: a Philosophical Introduction – Universitat Autònoma de Barcelona
 • Inspiring Leadership through Emotional Intelligence – Case Western Reserve University
 • Women in Leadership: Inspiring Positive Change – Case Western Reserve University
 • International Leadership and Organizational Behavior – Università Bocconi
 • Leadership: Identity, Influence and Power – Macquarie Graduate School of Management
 • Leadership Through Social Influence – Northwestern University
 • Health Leadership – UNSW Australia
 • Developing Innovative Ideas for New Companies – University of Maryland
 • On Strategy : What Managers Can Learn from Philosophy – Ecole Centrale Paris
 • Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills – University of Michigan
 • Entrepreneurship and Family Business – RMIT University
 • Unethical Decision Making in Organizations – UNIL – Université de Lausanne
 • Gamification – University of Pennsylvania
 • Learning How to Learn – University of California, San Diego
 • Teaching Character and Creating Positive Classrooms – Relay Graduate School of Education
 • University Teaching 101 – Johns Hopkins University
 • The Brain and Space – Duke University
 • Model Thinking – University of Michigan
 • Psychology of Popularity – University of North Carolina at Chapel Hill
 • The Clinical Psychology of Children and Young People – The University of Edinburgh
 • Resilience in Children Exposed to Trauma, Disaster and War: Global Perspectives – University of Minnesota
 • Understanding Violence – Emory University
 • Psychological First Aid – Johns Hopkins University

După mulți mulți ani în care pasiunea mea a fost software-ul, am ajuns într-un impas, în care proiectele nu mai aveau dificultate îndeajuns de mare, nu mă mai provocau. Am căutat îndelungat ceva care să mă stimuleze. Din fericire, am găsit Sfântul Graal… sub forma celui mai puternic calculator din universul cunoscut. Exact, mintea umană!

Am fost norocos să întâlnesc oameni extraordinari, care m-au ghidat în domeniul Leadership-ului. Am început țin training-uri iar rezultatele mă răscoleau: oamenii își schimbau viețile sub ochii mei. Îmi mulțumeau pentru modul nou de viață pe care l-au învățat și care le aducea mult mai multă fericire decât înainte.

M-am întors în țară (Cluj/Oradea) plin de speranță. Vreau ca și oamenii de aici să fie fericiți. Să își descopere resursele mult mai mari decât au fost învățați la școală sau la televizor. Să ducă o viață plină de pasiune și fericire.

De ce fac ceea ce fac:

 Pentru că și tu meriți o viață fericită și de succes ca și cei din străinătate!

 

Ce spun discipolii mei inteligenți

 

Ioana

Acum că înțeleg cum funcționează viața nu mai trebuie să sufăr.

Andreea

Nu m-aș fi gândit niciodată din punctul ăsta de vedere.

Raluca

You blow my mind!

Elena

Mi-a plăcut că deși ai venit pregătit de curs, totul s-a desfășurat ca pe vremea facultății, când mergeam cu prietenii la o bere și dezbăteam de multe ori viața noastră. Mi-a stârnit poftă asta iar, o cam pierdusem.

Am descoperit ce greu este să vorbesc despre mine; mă așteptăm să fie mai ușor și mai cursiv, să zicem, speach-ul meu, dar multe lucruri care ar fi trebuit spuse au rămas adânc legate încă în sufletul meu. Poate data viitoare, poate nu.

Am învățat că orice sentiment/situație/etc poate să fie o șansă sau un dezavantaj. Depinde de mine ce și cum fac.

Faptul că nu ești un prof din universitate sau vreunul care a citit din cărți fără să fi experimentat pe pielea lui, m-a făcut să am mai multă încredere în ce spui.

Daniel

Mi-a plăcut că totul a fost structurat clar și concis, pe gustul meu (se vede că ai fost IT-ist) și că am primit sfaturi practice.

Adela

Cunoscând care sunt mecanismele din spate, “bucătăria emoțiilor” dacă vrei, am aflat că pot să obțin exact ce-mi doresc, și că sunt responsabilă de prezent, întrucât pot gestiona situațiile, iar dacă nu o fac nu e destin… e ignoranță.

Fiecare din noi poate face asta, unii cu mai multă trudă, alții cu mai puțină, poți să fii autodidact dar pentru asta trebuie să știi unde să cauți, sau poți pur și simplu economisi timp în favoarea ta, participând la cursuri ca și cele organizate de tine, și “absorbind” informația prin toți porii…

Cursul tău nu doar că m-a scutit de multe ore de studiu pentru a afla aceste informații, dar mi-a oferit și oportunitatea de a cunoaște noi oameni preocupați de ei, perfectibili care iubesc să trăiască, și nu doar supraviețuiesc.

Ioana

Experiența mea de 9 ani în domeniul psihologiei și psihoterapiei îmi permite să profit de ocaziile în care Adrian organizează workshop-uri, pentru a reactualiza informația și a participa la schimburi de idei cu persoane interesate, educate și entuziaste.

Cursurile lui Adrian atrag prin maniera lui autentică de a relaționa cu participanții, și calitatea informațiilor oferite, iar “Inteligența emoțională în relația ta romantică” nu face excepție!

Terapie

Facem împreună terapie psihologică și filozofică dacă:

 • ai suferit ani de zile de anxietate și depresie
 • ai fost la psihologii români și nu prea te-au ajutat prea mult
 • ai o stare îndeajuns de rea încât crezi că nu vei scăpa niciodată
 • dar tot nu te dai bătut/ă, si mai vrei să încerci ceva nou

Dacă ți se potrivesc cele de mai sus, dacă suferi de mult timp și vrei să te eliberezi de anxietate și depresie în 20 de zile, atunci spune tare: STOP ANXIETATE! Descarcă programul de aici, și dacă îți place, mă contactezi după prima săptămână.

În doar 20 de zile vei face mai mult progres decât ai fi crezut vreodată, și te vei elibera de anxietate și depresie.

Îți doresc mult succes, și ne întâlnim curând!

Unde găsești regulile vieții

Vezi pe Youtube

 

 

[contact-form_disabled to=’adrianvintu@bla’ subject=’Mesaj de pe WordPress – AdrianVintu.com’][contact-field label="Nume" type="name" required="1"/][contact-field label="Email" type="email" required="1"/][contact-field label="Mesaj" type="textarea" required="1"/][/contact-form]
Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie