Aplicații mobile recomandate

Lista aplicațiilor românești, care fac viața românilor mai bună și mai ușoară

 

Dragă prietene, rar întâlnesc români atât inteligenți, cât și cu un suflet bun, care și-au dedicat o parte a vieții muncind pentru tine și pentru binele tău.

Îți recomand aici aplicații românești de valoare excelentă – create de români excelenți – care îți fac viața mai ușoară și mai de calitate.

 

DEX pentru Android

DEX pentru Android este cel mai bun, rapid și plin de bunătăți dicționar explicativ român pentru platforma Android, fondat pe baza de date de la dexonline.ro. Este una dintre cele mai valoroase și descărcate aplicații romanești.

Descarcă aplicația aici:

 

 

 

Stop Anxietate

Stop Anxietate este ghidul psihologic pe care îl folosești ca să te eliberezi de anxietate. Este indicat celor care nu își permit un psiholog, precum și persoanelor care au fost la psiholog și nu s-au ales cu ceva de valoare.

Descarcă aplicația aici:

                  

 

 

 

BlooDoChallenge

Vrei să 1. câștigi timp, 2. puncte convertibile în bani, 3. împlinirea că ai ajutat oamenii la nevoie? Aplicația BlooDoChallenge îți oferă aceste opțiuni, prin crearea programărilor la centrul tău de transfuzie de sânge. Cu fiecare donare de sânge salvezi 4-5 vieți umane.

Descarcă aplicația aici:

             

 

 

Dacă ai sugestie pentru o aplicație românească de calitate, care ai vrea să apară în acesta listă, scrie-mi, iar eu o voi evalua și adăuga.