Povestea mea – la Universitatea Oradea – O experiență unică

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Marți a fost o zi pe care o voi tine minte mult timp. Am fost invitat sa le povestesc studenților despre viața si cariera mea. Nu știam ce se va întâmpla.

Am găsit o sală plină de oameni tineri, plini de energie. Niște copii hazoși, ce se bucurau de noutate, întrebau și făceau comentarii pline de umor.

Am trecut prin istoria multelor mele joburi, din IT sau din afara domeniului. Am făcut legături cu asociațiile de studenți, activitățile extra-academice, cursurile făcute pe cont propriu. Am spus povești, am râs și am plâns. Am vrut să le ofer simpaticilor studenți o viziune cât mai completă și reală asupra unei vieți de succes. Cu perioadele ei bune și rele.

Ne-am educat despre inteligența emoțională, despre inteligența socială – acest punct tipic slab în profesia de inginer, despre leadership, despre motivație, despre dezvoltarea în T, și despre feedbackul (nu de puține ori absurd) pe care îl vor primi când vor lansa produse pe piață.

Le mulțumesc dragilor noi oameni pentru ajutorul dat în prezentare, mă bucur tare că s-au simțit atât de bine, și le urez mult succes și fericire în aventura vieții!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie