Povestea mea – la Universitatea Oradea – O experiență unică

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Marți a fost o zi pe care o voi tine minte mult timp. Am fost invitat sa le povestesc studenților despre viața si cariera mea. Nu știam ce se va întâmpla.

Am găsit o sală plină de oameni tineri, plini de energie. Niște copii hazoși, ce se bucurau de noutate, întrebau și făceau comentarii pline de umor.

Am trecut prin istoria multelor mele joburi, din IT sau din afara domeniului. Am făcut legături cu asociațiile de studenți, activitățile extra-academice, cursurile făcute pe cont propriu. Am spus povești, am râs și am plâns. Am vrut să le ofer simpaticilor studenți o viziune cât mai completă și reală asupra unei vieți de succes. Cu perioadele ei bune și rele.

Ne-am educat despre inteligența emoțională, despre inteligența socială – acest punct tipic slab în profesia de inginer, despre leadership, despre motivație, despre dezvoltarea în T, și despre feedbackul (nu de puține ori absurd) pe care îl vor primi când vor lansa produse pe piață.

Le mulțumesc dragilor noi oameni pentru ajutorul dat în prezentare, mă bucur tare că s-au simțit atât de bine, și le urez mult succes și fericire în aventura vieții!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie