Un lucru pe care nu-l știi despre stres! – Video scurt

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Deja știi că stresul are consecințe la fel de nocive ca și fumatul, ca de exemplu: depresie, anxietate, atacuri de cord, ulcer, etc. Dar mai jos afli ceva ce lumea încă nu știe.

Vezi pe Youtube

Relația stres – sărăcie

Ai observat că oamenii săraci tind să fie săraci în continuare? De ce se întâmplă asta?

Oamenii săraci rămân săraci pentru că fac de multe ori alegeri greșite. Ce legătura are cu stresul? Este vorba de stresul financiar. Atâta timp cât încă persoana nu are siguranța zilei următoare, va trăi perioade de timp dese și puternice de stres; de acolo, scăderea de IQ în fața deciziilor importante, respectiv de acolo prelungirea stării nefericite de sărăcie, iar din aceasta prelungirea și a stresului. Adică un cerc vicios!

Viitoarea mamă

Când mama ce urmează să nască este supusă stresului îndelungat, efectele sunt devastatoare asupra copilului. Pe lângă IQ-ul care va fi scăzut, copilul va avea mari șanse la anxietate și depresie. La acestea se adaugă și o probabilitate mai mare pentru comportament violent și activități criminale.

Pe scurt

Stresul este cel puțin la fel de dăunător ca și fumatul. De asemenea, nu suferă doar persoana stresată, ci și cele din jurul lor. Unul dintre multele grave efecte ale stresului, este că… te face prost!

Dar un fumător petrece 5 minute * 10 țigări = 50 de minute / zi fumând. Tu câte minute pe zi petreci sub stres? Sau mai bine zis, câte ore? Care sunt atunci consecințele pe care le suferi tu și persoanele pe care le iubești (și sunt în jurul tău)?

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie