Cum te lași de fumat după 15 ani – partea a doua

Trimite și prietenilor tăi articolul!

A trecut un an de când am renunțat la fumat. Experimentul a început în octombrie 2016 și a fost un succes strălucitor.

Doream să renunț la fumat după 15 ani știind că nu voi avea motivația necesară. Dar mă bazam pe cunoștințele mele adânci de psihologie despre: cum funcționează mintea umană, cum pot să mă folosesc de procesele emoțional-raționale astfel încât să pot scăpa de un obicei care aduce plăcere dar este deosebit de toxic.

Am reușit, și m-am bucurat de o viată excelentă, lipsită de stresul fumatului, lipsită de mirosul groaznic precum și îmbunătățindu-mi sănătatea exponențial.

Am înregistrat călătoria mea pentru că doream să îți dau și ție uneltele necesare renunțării la acest sinistru obicei. Înregistrabile zilnice, cu ce simțeam și cum să tratezi cu probleme ce apăr în timpul renunțării la fumat sunt aici.

Revenirea

După 6 luni de renunțat la fumat, am început să fumez câte o țigară prea mult la bere. Încet încet, am ajuns la două, iar apoi mai multe. După 10 luni, fumam deja ca înainte de renunțare. Care este povestea, vezi mai jos.

Vezi pe Youtube

Iluminarea

Dar dacă mă cunoști atunci știi că nu las lucrurile în paragină. De aici, ce a urmat, vezi în clipul următor.

Vezi pe Youtube

Continuarea

Am ajuns într-un fel la început, dar acum am mult mai multă informație, pentru că am trecut deja prin greutatea renunțării odată. Voi lua din nou procesul de renunțare la fumat și te voi ține din nou zilnic la curent cu experimentul și cu explicații și unelte psihologice.

Playlistul de pe youtube este aici și poți da subscribe ca să primești în fiecare zi clipurile.

Îți doresc ca și tu să implementezi pașii psihologici cu mult succes și să reușești și tu să scapi de această boală nebunatică!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Peste 90% dintre români suferă din cauza anxietății și depresiei. În spatele suferinței se află, de obicei, emoția numită "frică".
Frica de părerile altora, frica de a interacționa romantic cu fete sau băieți, frica de a nu fi judecat/ă și frica de a nu face greșeli sunt cele mai întâlnite emoții în cultura noastră. Pe lângă aceste frici, femeile, în special, trăiesc cu frica de partener, frica de gura soacrei, frica de viitor.
Aceste probleme care te distrug pe tine și familia ta pot să dureze ani de zile. Ani de frică, teroare, paranoia, lipsă de încredere, pesimism.
În caz că suferi de una dintre fricile de mai sus (sau cunoști pe cineva care suferă) și dorești să spui stop fricii, atunci descarcă aplicația și începe/ți eliberarea de suferință.
Îți doresc mult succes!

               

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness, Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie