Cum am reușit să renunț la fumat – a doua oară

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Dragi prieteni, experimentul de renunțare la fumat a fost un succes, din nou.

Au trecut cele două săptămâni critice, în care am trecut printr-un montagnes russes de emoții și gânduri. Am trăit durerea, nesiguranța, plictiseala, tristețea, entuziasmul, și o grămadă de alte lucruri.

După eliberarea de drogul nesănătos pot să văd lumea mult mai clar. Îmi dau seama acum că făceam o mulțime de lucruri pe pilot automat, că eram stresat tot timpul:

  • când îmi voi luă următoarea doză?
  • când ajunge trenul la destinație să cobor la una?
  • când merg în vacanță la munte, există acolo magazin nonstop cu țigări?

De câte ori ai gândit si tu aceste gânduri?

Ți-am făcut acum nu unul ci două tutoriale, despre cum să te lași de fumat. După cum vezi, funcționează al naibii de bine, pentru că sunt bazate pe cele mai bune tehnici din psihologia schimbării.

Asta înseamnă că

garantez că va funcționa și pentru tine!

Dacă, bineînțeles, le aplici corect!

Vezi pe Youtube

Vezi pe Youtube

E uimitor să fii liber, să nu mai fii condiționat de substanțe. E o viață nouă, mult mai fericită, pe câte ți-o doresc și ție!

Îți doresc să implementezi pașii psihologici cu mult succes și să reușești și tu să scapi de această boală nebunatică!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie