Nu l-am maltratat sau bătut niciodată

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Am scris mult despre fanatismul religios din România precum și despre ura infinită a mamei românce pentru copilul său. De data asta ai șansa să le vezi împreună „live”.

Întâmplarea este cea din clipul de mai jos. Vei avea nevoie de curaj să stai două minute să îl privești.

Mama

Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc că, ca și mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit. E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată.

Bunica

Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat (n.r. băiețelul) că i-a fost frică de Moș, probabil. Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și I-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut.

Nu consider că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură după care să rămână copilul cu traume. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept.

Reacția publicului

Ca de obicei, reacția publicului a fost polarizată și vehementă, de ambele părți. Unii sunt contra adulților, alții contra copilului.

Argumentele celor care susțin terorizarea copilului sunt „când o să ai copii o să înțelegi”, precum și ortodox-evreiescul „bătaia este ruptă din rai”.

Empatia

Imaginează-ți că mergi pe stradă, singură. La un moment dat apare un bărbat pe care nu l-ai mai văzut niciodată, de vreo 4 ori înălțimea ta. El are asupra sa o botă gigantă, cu care bate în pământ și probabil îți  va face mult mult rău. Te tot amenință cu parul și îți tot pune întrebări pe care nu le înțelegi.

Ce ai simți dacă te-ar tortura astfel un om de 4 ori înălțimea ta? Frică? Teroare? Te va bate? Te va omorî dacă nu răspunzi „cum trebuie”?

Un exercițiu atât de ușor de făcut de către mamele românce, dar iată, prea greu, poate de neimaginat de fapt.

Educația

Educație parentală se face în România din mamă în fiică. În străinătate se face din cărți de psihologie. Probabil asta este diferența de ce acolo părinții nu sunt violenți sau fanatici religioși.

Mama: Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată.

Bunica: Nu consider că l-a traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietură după care să rămână copilul cu traume.

Două mame românce „experte” în creșterea copilului, care nu pot să vadă consecințele propriilor lor fapte.

Întâlnesc o grămadă de lume care își snopește copilul în bătaie, crezând că acela uită. De fapt, ce se întâmplă sunt mai multe scenarii posibile: copilul repetă ce vede acasă, devenind un agresor pentru alți copii, iar ca șef, pentru angajați; copilul de vine timid, rușinos, fricos; copilul își pierde încrederea de sine; copilul nu poate să aibă relații sănătoase cu adulții – antisocial; și multe alte traume.

Viitorul copilului

Ce altceva crezi că s-a întâmplat în trecut copilului?

Ce crezi că se va întâmpla cu el în viitor?

Mama, bunica și presupusul concubin vor merge la cursuri psihologice să se educe? De ce ar face asta, doar nu ei sunt problema.

Mama, bunica și presupusul concubin vor înceta îndoctrinarea religioasă?

Ce crezi, de fapt, că se va întâmpla data viitoare când copilul va fi considerat „năzdravan”? Crezi că va fi snopit în bătaie? Crezi că va suferi toată viața din cauza traumelor provocate de „mama iubitoare” și gașca sa?

Pe scurt

De când m-am întors din civilizație sunt fascinat de ura pe care mama româncă i-o poartă copilului său. Pe lângă tortura fizică, parcă mama este un geniu al torturii psihice, ce durează toată viața (mândria, drepturile femeilor, aroganța, trebuie, religia). Mama, precum și mama mamei nu au habar de educație parentală, în schimb sunt experte în îndoctrinarea ortodox-evreiască. Copilul este distrus psihologic sistematic, zilnic, având mari șanse ca el însuși să ajungă un abuzator.

Îți doresc, fie că ești mamă sau copil, să te educi, să nu fii ca ei, să nu distrugi viețile altora!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie