Trimite și prietenilor tăi articolul!

Tot mai mulți clienți vin la mine cu problema comună: anxietatea. Am scris despre doamna Anxietate și doamna Depresie multe articole folositoare pe care le găsești în categoria Anxietate/Stres/Depresie.

Lucruri interesante

Câteva lucruri interesante despre anxietate:

 • Există mai multe tipuri de anxietate, printre care: anxietate generalizată, stres post traumatic, fobie, anxietate socială
 • Factori de risc, care cresc șansele că vei suferi de anxietate: timiditate în copilărie, sărăcie, divorț, părinți anxioși

Femeile au dublu șanse că vor suferi de anxietate, față de bărbați

 • Tratamente: psihoterapie, grupuri de întrajutorare, metode de reducere a stresului, Mindfulness, antidepresive, anxiolitice

Am descris multe dintre punctele de mai sus în articolele mele.

Azi îți arăt un infografic, despre pașii pe care ai nevoie să îi faci ca să gestionezi anxietatea și teribilele atacuri de panică.

Îți doresc mult succes în a înțelege, practica și conștientiza pașii ce îți vor elibera viața de suferință!

Modern life is leaving women twice as likely to be stressed as men as they juggle work, family and childrenSTOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează cursul gratuit anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


4 gânduri inteligente la “Cum gestionezi anxietatea și atacul de panică

 1. De când am descoperit app DEX, mă simt mult mai ok, citesc zilnic câte ceva, îi trimit toate articolele nevestei mele. Eu sunt în Germania, ea în România și îmi este foarte greu fără ea și micuța mea. De câte ori mă simt tulburat, supărat, fără chef, deschid app și mai citesc câte ceva…. Am renunțat demult la TV și chiar mă simt mai bine. Felicitări pentru tot ceea ce faci pentru noi.. .

  1. Salut Andrei, ma bucur ca iti plac articolele si ca inveti despre tine si despre ceilalti.

   Pari un om deschis la minte si la suflet, probabil vei fi un parinte cu adevarat “bun”.

   Iti doresc numai bine,
   Cu drag,
   Adrian

 2. Nu stiam ca se poate iesi din burnout. Caut, poate gasesc ceva despre asta pe site. Multumesc ?

  1. Cu drag Anda!

   Sigur ca poti iesi din burnout, stres, anxietate sau depresie. Doar ai nevoie sa te educi, sa cauti si gasesti lucrurile care functioneaza in contextul tau.

   Iti doresc mult succes!
   Adrian

Comentariile sunt închise.