Trimite și prietenilor tăi articolul!

Tot mai mulți clienți vin la mine cu problema comună: anxietatea. Am scris despre doamna Anxietate și doamna Depresie multe articole folositoare pe care le găsești în categoria Anxietate/Stres/Depresie.

Lucruri interesante

Câteva lucruri interesante despre anxietate:

 • Există mai multe tipuri de anxietate, printre care: anxietate generalizată, stres post traumatic, fobie, anxietate socială
 • Factori de risc, care cresc șansele că vei suferi de anxietate: timiditate în copilărie, sărăcie, divorț, părinți anxioși

Femeile au dublu șanse că vor suferi de anxietate, față de bărbați

 • Tratamente: psihoterapie, grupuri de întrajutorare, metode de reducere a stresului, Mindfulness, antidepresive, anxiolitice

Am descris multe dintre punctele de mai sus în articolele mele.

Azi îți arăt un infografic, despre pașii pe care ai nevoie să îi faci ca să gestionezi anxietatea și teribilele atacuri de panică.

Îți doresc mult succes în a înțelege, practica și conștientiza pașii ce îți vor elibera viața de suferință!

Modern life is leaving women twice as likely to be stressed as men as they juggle work, family and childrenSTOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează cursul gratuit anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


4 gânduri inteligente la “Cum gestionezi anxietatea și atacul de panică

 1. De când am descoperit app DEX, mă simt mult mai ok, citesc zilnic câte ceva, îi trimit toate articolele nevestei mele. Eu sunt în Germania, ea în România și îmi este foarte greu fără ea și micuța mea. De câte ori mă simt tulburat, supărat, fără chef, deschid app și mai citesc câte ceva…. Am renunțat demult la TV și chiar mă simt mai bine. Felicitări pentru tot ceea ce faci pentru noi.. .

  1. Salut Andrei, ma bucur ca iti plac articolele si ca inveti despre tine si despre ceilalti.

   Pari un om deschis la minte si la suflet, probabil vei fi un parinte cu adevarat “bun”.

   Iti doresc numai bine,
   Cu drag,
   Adrian

 2. Nu stiam ca se poate iesi din burnout. Caut, poate gasesc ceva despre asta pe site. Multumesc ?

  1. Cu drag Anda!

   Sigur ca poti iesi din burnout, stres, anxietate sau depresie. Doar ai nevoie sa te educi, sa cauti si gasesti lucrurile care functioneaza in contextul tau.

   Iti doresc mult succes!
   Adrian

Comentariile sunt închise.