Înțelegerea și rezolvarea corupției

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Sunt alături de oamenii curajoși din Colectiv (victime, jurnaliști, whistlebloweri, etc) și vreau ca și tu să înțelegi foarte bine realitatea cel puțin dramatică cu care ne confruntăm.

Acum, la a doua demitere a ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, vei putea înțelege mai bine teoria din clip, de ce problema corupției în România este încă insurmontabilă.

Vezi pe Youtube

Cine l-a învins pe Vlad Voiculescu

Ministerul Sănătății ar trebui desființat. Azi avem dovada că „sistemul incontrolabil” din Sănătate chiar nu mai poate fi controlat

Un profesionist întors în țară să lupte pentru spitale curate pleacă în urletele unor jivine murdare la gură

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie