3 motive să nu citești cărți

Trimite și prietenilor tăi articolul!

De mici copii am fost îndoctrinați că “trebuie” să citim, am auzit asta la scoală – “trebuie” să citim operele lipsite de inteligență, comuniste sau post comuniste care ne erau băgate pe gât. Așa a ajuns populația României să urască cititul. Și înțeleg asta.

Dar să spunem, că totuși, cumva ai supraviețuit anti-educației de la școala românească, și… citești. Regulat chiar.
Orice acțiune are puncte pozitive și negative, cred că ai învățat asta, din cărți sau pe propria piele.
Care sunt niște puncte negative la acțiunea e a citi regulat, respectiv 3 motive să nu citești!

Vezi pe Youtube

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie