3 motive să nu citești cărți

Trimite și prietenilor tăi articolul!

De mici copii am fost îndoctrinați că “trebuie” să citim, am auzit asta la scoală – “trebuie” să citim operele lipsite de inteligență, comuniste sau post comuniste care ne erau băgate pe gât. Așa a ajuns populația României să urască cititul. Și înțeleg asta.

Dar să spunem, că totuși, cumva ai supraviețuit anti-educației de la școala românească, și… citești. Regulat chiar.
Orice acțiune are puncte pozitive și negative, cred că ai învățat asta, din cărți sau pe propria piele.
Care sunt niște puncte negative la acțiunea e a citi regulat, respectiv 3 motive să nu citești!

Vezi pe Youtube

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie