3 motive să nu citești cărți

Trimite și prietenilor tăi articolul!

De mici copii am fost îndoctrinați că “trebuie” să citim, am auzit asta la scoală – “trebuie” să citim operele lipsite de inteligență, comuniste sau post comuniste care ne erau băgate pe gât. Așa a ajuns populația României să urască cititul. Și înțeleg asta.

Dar să spunem, că totuși, cumva ai supraviețuit anti-educației de la școala românească, și… citești. Regulat chiar.
Orice acțiune are puncte pozitive și negative, cred că ai învățat asta, din cărți sau pe propria piele.
Care sunt niște puncte negative la acțiunea e a citi regulat, respectiv 3 motive să nu citești!

Vezi pe Youtube

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Peste 90% dintre români suferă din cauza anxietății și depresiei. În spatele suferinței se află, de obicei, emoția numită "frică".
Frica de părerile altora, frica de a interacționa romantic cu fete sau băieți, frica de a nu fi judecat/ă și frica de a nu face greșeli sunt cele mai întâlnite emoții în cultura noastră. Pe lângă aceste frici, femeile, în special, trăiesc cu frica de partener, frica de gura soacrei, frica de viitor.
Aceste probleme care te distrug pe tine și familia ta pot să dureze ani de zile. Ani de frică, teroare, paranoia, lipsă de încredere, pesimism.
În caz că suferi de una dintre fricile de mai sus (sau cunoști pe cineva care suferă) și dorești să spui stop fricii, atunci descarcă aplicația și începe/ți eliberarea de suferință.
Îți doresc mult succes!

               

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness, Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie