Trimite și prietenilor tăi articolul!

„Părerea mea, este că – vaccinurile sunt bune/rele!” – bănuiesc că toată lumea are o părere despre asta, nu-i așa?! 😀
„Te îmbraci urât!”
„Ești… rea dacă divorțezi.”
„Ești un leneș!”
„Tu critici prea mult!”

Toate acestea sunt gânduri pe care noi le credem, puternic chiar! Dar ce sunt ele? Ce au toate în comun?

Vezi pe Youtube

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


2 gânduri inteligente la “Ce faci cu părerea altora

  1. ?Părerea mea? Ai o față chiar faină, o privire care emană inteligență și bunătate constructivă. Cu corpul însă mai poți face ajustări și tu știi asta:)
    Dar este doar iluzia mea, o sapiosexuală slăbănoagă care îți apreciază însă mult evoluția.
    Despre păreri și valoarea lor…o luptă continuă cu mine însămi pe care o pierd adesea.

Comentariile sunt închise.