Trimite și prietenilor tăi articolul!

Azi citim o carte grea, Alegerea Evei Edith Eger, despre multă, multă durere.

Dr. Edith Eva Eger este femeie fascinantă, pe care am găsit-o din întâmplare ascultând un TED Talk. M-a captivat suferința ei infinită, am citit primele 200 de pagini într-o singură zi, nici măcar nu am mers la culcare.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

O să te reîntâlnești curând cu mama, spune el (Dr. Mengele).Se duce doar să facă un duș.

2.

Putem alege lecția pe care ne-o dă teroarea. Să devenim tot mai acre în jalea și frica noastră. Ostile. Paralizate. Sau să păstrăm partea copilăroasă din noi, partea vie și curioasă, partea aceea inocentă.

3.

Din peste 15.000 de deportați din orașul nostru, noi suntem printre cei 70 care au supraviețuit războiului.

4.

Mătușa și unchiul, convinși de germani să se întoarcă din munți, cu promisiunea că toți evreii care se vor întoarce de bunăvoie vor fi tratați cu blândețe, au fost aliniați și împușcați în stradă.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie