Trimite și prietenilor tăi articolul!

Azi citim o carte grea, Alegerea Evei Edith Eger, despre multă, multă durere.

Dr. Edith Eva Eger este femeie fascinantă, pe care am găsit-o din întâmplare ascultând un TED Talk. M-a captivat suferința ei infinită, am citit primele 200 de pagini într-o singură zi, nici măcar nu am mers la culcare.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

O să te reîntâlnești curând cu mama, spune el (Dr. Mengele).Se duce doar să facă un duș.

2.

Putem alege lecția pe care ne-o dă teroarea. Să devenim tot mai acre în jalea și frica noastră. Ostile. Paralizate. Sau să păstrăm partea copilăroasă din noi, partea vie și curioasă, partea aceea inocentă.

3.

Din peste 15.000 de deportați din orașul nostru, noi suntem printre cei 70 care au supraviețuit războiului.

4.

Mătușa și unchiul, convinși de germani să se întoarcă din munți, cu promisiunea că toți evreii care se vor întoarce de bunăvoie vor fi tratați cu blândețe, au fost aliniați și împușcați în stradă.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie