Cum să dai peste fericire

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Azi îl citești pe Daniel Gilbert, profesorul de la Harvard care se ocupă cu „ghicitul în viitor”!

Avem o viață nefericită pentru că facem decizii deosebit de ineficiente. De ce se întâmplă asta, și cum să faci decizii geniale, afli în cartea sa Stumbling on Happiness.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

Evident, odată cu maturizarea, copilul trece de la realism la idealism, ajungând să-și dea seama că percepțiile nu sunt decât puncte de vedere, ceea ce văd oamenii nu este în mod necesar ceea ce este, și că, astfel, doi oameni pot avea percepții sau convingeri diferite asupra aceluiași lucru.

2.

Așa cum avem tendința de a trata detaliile evenimentelor viitoare pe care ni le imaginăm ca și cum acestea chiar se vor întâmpla, avem tendința, la fel de îngrijorătoare, de a trata detaliile evenimentelor viitoare pe care NU ni le imaginăm, ca și cum acestea nu se vor întâmpla.

3.

Cei mai mulți dintre noi își imaginează cu greu un viitor foarte diferit de prezent, și, mai ales, ne este foarte greu să ne imaginăm că vom gândi, dori sau simți, altfel decât acum.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie