Elon Musk – Tesla, SpaceX și misiunea construirii unui viitor fantastic

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Azi trăiești viața unuia dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, Elon Musk. Inginer, antreprenor, designer, este probabil cea mai mare personalitate în domeniul viitorului îndepărtat – sau mai bine zis, a viitorului pe care nu puteam să ni-l imaginăm acum 10, 20 de ani, pe care el îl face posibil în curând.

Copil inteligent (și deci abuzat) ieși urmează pasiunile sale și ajunge în final să schimbe umanitatea, inclusiv destinul meu și al tău. Chiar și adult, sau poate tocmai potrivit temporal, este atacat de presă, de soție, de orice „expert”. Toți acești câini vicioși au fost uitați, singurul nume care rămâne puternic strălucitor în istoria umanității este al lui Musk.

Cum stă situația în România? De ce România nu are oameni de nivelul lui Elon Musk? Asta afli în clip.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

Despre Musk: „A văzut un om care sosise în Statele Unite fără să aibă nimic, care pierduse un copil, care era atacat în presă de reporteri și de fosta soție și care aproape că-și văzuse distrusă munca de-o viață. «Are abilitatea de a lucra mai din greu și de a îndura mai mult stres decât orice altă persoană pe care am cunoscut-o. Experiențele prin care a trecut el în 2008 ar fi distrus pe oricine altcineva. Dar el nu numai că a supraviețuit, ci a muncit în continuare, și și-a păstrat concentrarea.»”

2.

Elon nu știe prea multe despre tine și nici nu se gândește dacă ceea ce spune ți-ar putea răni sentimentele. Știe doar ce așteaptă să fie făcut. Oamenii care nu s-au acomodat cu stilul său comunicațional nu s-au descurcat prea bine. Dar aproape toți – inclusiv acei care fuseseră concediați – îl idolatrizau în continuare pe Musk și vorbeau despre el în termeni rezervați supereroilor ori zeităților.

3.

Comportamentul lui Musk se potrivește mult mai bine, în descrierea neuropsihologilor, cu cel al persoanelor extrem de talentate. Aceștia sunt oameni care prezintă încă din copilărie abilități intelectuale excepționale și obțin scoruri foarte mari la testele de IQ. Deseori, acești copiii privesc lumea și văd defecte – bug-uri în sistem -, și construiesc planuri logice în minte pentru a le remedia. Pentru Musk, obsesia de a se asigura că omenirea devine o specie multiplanetară provine în parte dintr-o copilărie influențată puternic literatura SF și de tehnologie. Apoi, este și un imperativ moral construit tot în copilărie. Într-un fel, aceasta a fost întotdeauna misiunea lui.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie