Îmi place să citesc pentru că…

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Orice lucru bun are un final, iar azi spui adio seriei „Ce faci iubi, de apocalipsă?”. A fost o aventură faină, am râs bine creând episoadele pentru tine, am și plâns când am simțit nevoia.

Citind, am cunoscut oameni geniali și le-am făcut loc în capul meu. Pentru câteva multe ore, am lăsat gândurile lor briliante să îmi umple mintea. Sper să folosesc informația să aduc cât mai multa fericire celor din jurul meu.

Cred că te-ai distrat și tu, cel puțin asta deduc din numărul de vizualizări și like-uri. Sper să ți-am adus valoare în viață, și poate îi lași și tu pe unii dintre brilianții din lista de recenzii să îți posede temporar gândurile, și chiar emoțiile.

Azi îți spun de ce am muncit atât de mult pentru tine creând aceste lungi recenzii pe care tu ai avut răbdarea să le privești. Tot azi îți mai spun și cum fac eu să citesc astfel încât să nu fie o corvoadă, ci în majoritatea cazurilor, o reală plăcere.

Vezi pe Youtube

Îți mulțumesc că ai fost alături de mine, îți doresc mult succes și fericire!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie