Îmi place să citesc pentru că…

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Orice lucru bun are un final, iar azi spui adio seriei „Ce faci iubi, de apocalipsă?”. A fost o aventură faină, am râs bine creând episoadele pentru tine, am și plâns când am simțit nevoia.

Citind, am cunoscut oameni geniali și le-am făcut loc în capul meu. Pentru câteva multe ore, am lăsat gândurile lor briliante să îmi umple mintea. Sper să folosesc informația să aduc cât mai multa fericire celor din jurul meu.

Cred că te-ai distrat și tu, cel puțin asta deduc din numărul de vizualizări și like-uri. Sper să ți-am adus valoare în viață, și poate îi lași și tu pe unii dintre brilianții din lista de recenzii să îți posede temporar gândurile, și chiar emoțiile.

Azi îți spun de ce am muncit atât de mult pentru tine creând aceste lungi recenzii pe care tu ai avut răbdarea să le privești. Tot azi îți mai spun și cum fac eu să citesc astfel încât să nu fie o corvoadă, ci în majoritatea cazurilor, o reală plăcere.

Vezi pe Youtube

Îți mulțumesc că ai fost alături de mine, îți doresc mult succes și fericire!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie