Trimite și prietenilor tăi articolul!

M-am trezit azi când soarele era deja sus, cântau pasările și oamenii își vedeau de treburile lor în forfotă silențioasă. Am deschis televizorul la un film, am făcut un pic de sport, cât să nu transpir. M-am delectat cu un dus și apoi cu exercițiul zilnic de respirație. Am mers la bucătărie și am înhățat o omletă de ouă, proaspăt gătită. M-am jucat cu pisica, am râs.

Apoi am intrat pe Digi24 și am plâns. Suntem în a 6-a zi de război, iar rușii au ucis peste noapte un mare număr de oameni care își apară libertatea. Am plâns când am văzut femeile cu copiii în vamă la români, cu copiii și cu o valiză – toată avuția lor strânsă de-a lungul vieții, adunată într-un troller.

Bărbații nu trec granița, au rămas să lupte împotriva nebunului. Nu prea am avut eu de-a face cu bărbați la viața mea. Am avut tată, am avut mamă, profesori, vecini și cunoștințe, dar dacă m-ai întreba dacă cunosc pe cineva ca pe bărbații ucraineni, sau ca președintele Zelenski recunosc că nu am pe nimeni în minte.

Din 10 în 10 minute dau refresh la pagina Digi: sper că voi găsi o știre pozitivă, dar nu prea. Mă gândesc la somnul meu dulce, la dușul și mâncarea caldă: ei nu au asta, nici bărbații, nici refugiații. Bărbații au rachete și moarte, iar femeile au mersul pe jos 30 de ore, somnul în gară și valiza cu “avuția” din care își va hrăni copiii și le va asigura o viață de calitate. Vise.

Am donat ieri bani pe Facebook, azi fost campanie la tv, am donat la Unicef. Mâine mă duc să donez sânge. De ce? Pentru că vreau să fiu alături de ei, alături de vecinii mei omorați fără nici o vină.

Pentru că cred că și ei ar face asta pentru mine.

Pentru că cred că doar împreună putem să ne salvăm de la holocaustul nebunului.

Acum e seara și la televizor văd că au început să distrugă Kievul. Nebunul a trimis un convoi de 60 de km de trupe și armament – poți să îți imaginezi 60 de km de mașini și tancuri intrate în țara ta să te omoare, pe tine și pe familia ta?

Cam 30% din populația României ar fi votat cu partidul nou al imbecililor care doresc să ne scoată din UE și NATO. Da, în România, în acest moment există un partid care vrea să ne scoată de sub umbrela “băieților mari”, lăsând cale liberă nebunului să ne omoare pe toți. De fapt, sunt două partide, împreună cu cel al foștilor comuniști, actualilor hoți, care încearcă asta de 15 de ani.

În seara asta vor muri mulți bărbați, mulți oameni nevinovați. Mâine mă duc să donez sânge. Am găsit aplicația asta care îmi spune unde să merg, îmi face rezervare, și îmi arată și ce câștig – un set de analize gratuite BlooDoChallenge Google Play BlooDoChallenge Apple Store .

Mâine mă duc să donez sânge. Un sigur om dacă voi salva de la moarte va merita tot deranjul meu, de a mă ridica din pat și de a petrece două ore pe drum și pe scos sânge. În două ore voi salva o viață. Nici nu pot să îmi imaginez că spun așa ceva, cum naiba să am eu putere de viață și moarte asupra cuiva?! Dar am. De data asta am.

Mâine mă duc să donez sânge. Mâine salvez o viață!

Mâine mă duc să donez sânge.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie