Trimite și prietenilor tăi articolul!

M-am trezit azi când soarele era deja sus, cântau pasările și oamenii își vedeau de treburile lor în forfotă silențioasă. Am deschis televizorul la un film, am făcut un pic de sport, cât să nu transpir. M-am delectat cu un dus și apoi cu exercițiul zilnic de respirație. Am mers la bucătărie și am înhățat o omletă de ouă, proaspăt gătită. M-am jucat cu pisica, am râs.

Apoi am intrat pe Digi24 și am plâns. Suntem în a 6-a zi de război, iar rușii au ucis peste noapte un mare număr de oameni care își apară libertatea. Am plâns când am văzut femeile cu copiii în vamă la români, cu copiii și cu o valiză – toată avuția lor strânsă de-a lungul vieții, adunată într-un troller.

Bărbații nu trec granița, au rămas să lupte împotriva nebunului. Nu prea am avut eu de-a face cu bărbați la viața mea. Am avut tată, am avut mamă, profesori, vecini și cunoștințe, dar dacă m-ai întreba dacă cunosc pe cineva ca pe bărbații ucraineni, sau ca președintele Zelenski recunosc că nu am pe nimeni în minte.

Din 10 în 10 minute dau refresh la pagina Digi: sper că voi găsi o știre pozitivă, dar nu prea. Mă gândesc la somnul meu dulce, la dușul și mâncarea caldă: ei nu au asta, nici bărbații, nici refugiații. Bărbații au rachete și moarte, iar femeile au mersul pe jos 30 de ore, somnul în gară și valiza cu “avuția” din care își va hrăni copiii și le va asigura o viață de calitate. Vise.

Am donat ieri bani pe Facebook, azi fost campanie la tv, am donat la Unicef. Mâine mă duc să donez sânge. De ce? Pentru că vreau să fiu alături de ei, alături de vecinii mei omorați fără nici o vină.

Pentru că cred că și ei ar face asta pentru mine.

Pentru că cred că doar împreună putem să ne salvăm de la holocaustul nebunului.

Acum e seara și la televizor văd că au început să distrugă Kievul. Nebunul a trimis un convoi de 60 de km de trupe și armament – poți să îți imaginezi 60 de km de mașini și tancuri intrate în țara ta să te omoare, pe tine și pe familia ta?

Cam 30% din populația României ar fi votat cu partidul nou al imbecililor care doresc să ne scoată din UE și NATO. Da, în România, în acest moment există un partid care vrea să ne scoată de sub umbrela “băieților mari”, lăsând cale liberă nebunului să ne omoare pe toți. De fapt, sunt două partide, împreună cu cel al foștilor comuniști, actualilor hoți, care încearcă asta de 15 de ani.

În seara asta vor muri mulți bărbați, mulți oameni nevinovați. Mâine mă duc să donez sânge. Am găsit aplicația asta care îmi spune unde să merg, îmi face rezervare, și îmi arată și ce câștig – un set de analize gratuite BlooDoChallenge Google Play BlooDoChallenge Apple Store .

Mâine mă duc să donez sânge. Un sigur om dacă voi salva de la moarte va merita tot deranjul meu, de a mă ridica din pat și de a petrece două ore pe drum și pe scos sânge. În două ore voi salva o viață. Nici nu pot să îmi imaginez că spun așa ceva, cum naiba să am eu putere de viață și moarte asupra cuiva?! Dar am. De data asta am.

Mâine mă duc să donez sânge. Mâine salvez o viață!

Mâine mă duc să donez sânge.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie