10 motive de ce românii îl iubesc pe Putin

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Exista o grămadă de motive de ce românii sunt fani ai ucigașului de copiii de la graniță, printre care câteva foarte evidente și altele poate mai subtile.

1. Românii țin cu agresorul

Cel mai evident motiv pentru care românii îl iubesc pe Putin este pentru că el seamănă foarte bine cu profilul românului agresor, ca de exemplu, violatorul de tinere care apare la televizor. Bănuiesc că ai văzut situația de multe ori, un „bărbat” român violează o tânără, iar părerea publicului românesc este:

  • Femeile românce: „Da, acea femeie tânără și frumoasă merita să fie violată” – în timp ce eu bătrână și urată sunt în siguranță
  • „Bărbații” români: „Da, merita violată pentru că și eu aș dori să fac sex cu o așa fată tânără și frumoasă”

Dar nu numai în contextul violării de tinere românii țin cu agresorul:

  • La doctor: doctorul omoară pacientul și torturează asistentele: „Pentru că merită”, îl vor apăra iubitorii de agresori
  • Primăria ia casele/terenurile privaților și le oferă un preț mizerabil: „Așa merită” vor spune putin-curiștii
  • Recent, doua tinere au fost lovite pe trecerea de pietoni. Era verde la pietoni, iar românii au sărit cu judecata: „Foarte bine că le-a spulberat pentru că se uitau pe telefon”. (Apropo, nu se uitau pe telefon, nu că asta ar conta).
  • Tu, cititorule, ai luat bătaie de la un mafiot local: „Foarte bine, așa meriți, data viitoare să nu mai încerci să te aperi!”

„Foarte bine, așa meriți, data viitoare să nu mai încerci să te aperi!”

Piticul nuclear este maximul agresorului care există în lumea noastră în prezent – pur și simplu tot globul pământesc îl urăște pe acest ucigaș de copii (în afară de China, și alte două țări care nu merită amintite). Piticul ucide copii. Asta face el acum, minte la televizor și omoară copii. Cât mai agresor poate fi cineva decât atât?

Părerea românilor: „Da, piticul are dreptate, Ucraina a aparținut cândva Rusiei, deci are dreptul să omoare pe cine vrea el.” Da, acesta este nivelul de inteligență și empatie al unui mare grup de români – vedem mai târziu cât de mare.

2. Românii nu au putere, deci iubesc pe cei care au putere

De mici copii suntem violați de către mama: „Nu știi să faci nimic”, „Nu ești bun/ă de nimic”, de către profesori: „Ești un tâmpit/o proastă!”, de către șef: „Mrrr”. La vârsta când ajungem să lucrăm în sistem, deja un simplu „Mrr” al șefului ne aduce aminte că suntem niște victime, să stăm în patru labe să fim violați și, eventual, să le și mulțumim pentru penetrare.

Cine nu ar vrea să îi întoarcă una la șef? Cine nu ar vrea să îi spună „ce crede” despre un coleg? Ca să nu mai spun de vecini, cine nu ar vrea să îi mute falca la vecinul care mereu parchează pe locul altcuiva?

Dar noi nu putem, noi suntem castrați.

Cine are în schimb putere? To’ar’șu Child Killer. Cât de multă putere? Nelimitată! Dacă îl doare o măsea, apasă pe un buton roșu să dispară unul sau zece metropole de pe planetă.

ASTA înseamnă să fii șmecher!

Și care român nu vrea să fie șmecher?!

3. Românii iubesc un om cu pumnul de fier

De când eram copil și un alt sinistru ucigaș de copii era instalat ca președinte al României, adulții behăiau la televizor cum e nevoie de un om „cu pumnul de fier” care să îi învețe pe români ce „trebuie”.

30 de ani mai târziu, adulții au ajuns bunici, cei din generația mea imbecili, iar copiii lor analfabeți funcțional, în total trei generații care strigă în continuare:

E nevoie de un om „cu pumnul de fier” care să îi învețe pe români ce „trebuie”!

Trei generații de oameni atât de stupizi încât cred că piticul cu mâna tremurândă (acum) vine să facă „dreptate”, nu să ne omoare pe toți.

Românii cred că un dictator este un om bun!

4. Românii sunt lași și iubesc lașii

Da, aparent paradoxal, românii iubesc agresorii, inclusiv pe agresorii care le fac rău (părinții, preotul, televizorul, șeful, doctorul, etc), și îi iubesc nu pentru că agresorii sunt curajoși, ci pentru că sunt lași.

Da, ca mama, preotul, politicianul, etc, agresorii au în același timp puterea de a viola și ucide copii, și în același timp sunt niște lași infecți.

Cea mai mare distincție poți să o vezi între tânărul președintele Zelenski, care luptă alături de soldați și de poporul său, care își riscă viața non-stop, respectiv Programul Rabla care stă baricadat în buncărul său și se întâlnește cu slugile sale la distanța de 30 de metri, de frică să nu fie asasinat de propriul său popor.

Că românii sunt o adunătură de lași ai observat-o de-a lungul anilor: lașitatea de a lupta împotriva profesorului, șefului, lașitatea de a vorbi împotriva mamei, lașitatea de a nu se comporta diferit de cei din jur, sau cel mai tare, lașitatea în fața războiului, unde nația română mândră și frumoasă, cum am fost îndoctrinați în școală, nu mai știe cum să își ia tălpășița și să lase „fraierii” să moară.

6. Românii sunt popor de hateri

Nu e nevoie să ai mai mult de 12 ani ca să observi că părinții își urăsc vecinii la fel cum piticul ucide copii vecinilor. Mmmmm, care român nu ar vrea să ucidă măcar un vecin? Dacă ar veni războiul, poate chiar ar avea o avea șansă.

Dacă ar avea putere pentru măcar o zi, ce mai dreptate ar face românul…

Ar fi și el cu pumnul de fier, ar fi dumnezeu și ar hotărî cine trăiește și cine „merită” ucis. Cum l-ar pupa atunci lumea… mmm, ce vis frumos ar fi…

7. Românii au o lipsă totală de empatie

De ce spun asta? Din mai multe motive, printre care primul fiind că ori de câte ori întâlnesc o persoană care se auto declară empatica (în 99% din cazuri femeia româncă), o întreb ce înseamnă termenul. Inevitabil, Răspunsul este: „Ăăă, îîî, ăăă…”.

Al doilea motiv este o alta întrebare: când am fost noi, eu și tu, învățați ce este empatia, cum să o manifestăm, și mai ales de ce? În cei 7 ani locuit cu părinții comuniști și analfabeți (funcțional)? La școală? La biserică? La televizor?

Niciodată nu am fost învățați ce este empatia și cum să o manifestăm.

Cum am putea să fim atunci altfel decât niște brute care se torturează una pe alta, care încearcă să îl agreseze pe cel de aproape și să profite cât mai mult de pe necazul altuia?

Un vârf al imbecilității și brutalității românești îl poți observa mai jos.

Vezi pe Youtube

În acest moment, șobolanul rusesc atacă și ucide copii și mame ucrainence. Ce fac unii români adulți? „Se râd”. Asta înseamnă 50 de ani de comunism + 30 de ani de post comunism: o țară de imbecili agresivi, ajunși la dorința și acțiunea de a face rău refugiaților, a oamenilor urâți de vecinul.

Ca și contrast la mizerabilii români, uite un copil ucrainian cum împarte și puținul pe care îl are:

Vezi pe Youtube

8. Românii iubesc să profite după alți români

De fapt, un român este „inteligent” dacă profită de pe un „fraier”. Cam asta cred că e definiția adulților din Romania pentru inteligență – nu aș crede că are ceva legătură cu cititul cărților sau spălatul pe dinți.

Știi că ieri o grămadă de benzinarii au ridicat prețul… din pix, nejustificat, doar pentru că s-au speriat „fraierii”.

ANPC a controlat peste 70 de stații de carburant in tara, fiind aplicate amenzi de 370.000 de lei, dintre care cea mai mare de 100.000 de lei a fost aplicată chiar la sediul central a unui furnizor de carburanți, care are pe teritoriul național 215 stații, a mai declarat joi, Dan Cărbunaru.

Romanii s-au luat după o imagine trucată(?) de pe net și au creat kilometri de cozi la benzinarii, s-au bătut, a intervenit poliția. Ce au făcut șefii români de la benzinarii? Dacă au văzut că dau navala „fraierii”, au ridicat prețul din minut în minut.

Asta înseamnă să fii șmecher. Asta înseamnă să fii român. Asta înseamnă să fii căcat.

Românul este gunoiul care profită de alți români inclusiv pe timp de război!

Nu știm de ce măcelarul de copii a hotărât să invadeze vecinii, dar aș bănui că marile resurse ucrainene îi fac cu ochiul: la o adică, ce e aia niște mame ucise când apoi vinde gazul scump la „fraierii” europeni?!

9. Românii au fost educați ca Puțin

Apropo de mame. De mici copii suntem castrați de către mamele românce (sovietice):

  • „Nu știi să faci nimic!”
  • „Nu ești bun de nimic!”
  • „Nu vei ajunge niciodată cineva!”
  • „Mă faci de rușine!”
  • „Ce va spune lumea când va afla ce ai făcu tu?!”
  • „Ești un ratat!”
  • „M-am sacrificat pentru tine!”
  • „Ți-am făcut de mâncare, cum îndrăznești să nu faci ce îți ordon eu?!”

Și eu sunt un castrat, un „ratat”, un rebel „fascist” pentru mama mea, inclusiv la vârsta asta. Ce face un copil castrat, un „ratat” când crește mare? Există mai multe opțiuni, dar probabil va fi o extremă:

  • Victimă toată viață, călcat/a în picioare de către părinți/colegi/„prieteni”
  • Abuzator/abuzatoare – Exemple: mama eroină care își ucide copilul prin nevaccinare, iar pe cei vii îi torturează psihic. Bărbatul cu „pumnul de fier” în maxilarul femeii victimă

Ce a devenit ucigașul de copii, victimă sau agresor? A devenit asta pentru că a ales el? Cel mai probabil nu! El, ca și mine și tine, a fost castrat de mama sa.

Atunci întreb și eu ca și o ucraineancă care a supraviețuit încă o bombardamentului: Ce fel de mamă a avut Putin?

(Suspiciunea mea este că a avut o mamă româncă.)

10. Românii spun ceva și fac altceva

Îl recunoști aici pe ucigașul de copii, da? Apare la televizor și minte populația rusă că el nu e violatorul, ci că el este o săracă virgină pe drum, atacată de fasciștii ucraineni.

Și noi am învățat să mințim de la mame, și ca să ne protejăm de mame.

Am ajuns să mințim atât de mult încât ne credem propriile minciuni.

Un sondaj recent spune că românii cred că Romania merge într-o direcție bună Sondaj INSCOP: Ponderea românilor care văd o direcție bună pentru țară aproape s-a dublat după războiul din Ucraina.

Asta în timpul războiului. Le fel, votanții a mai multor partide cred că vinovatul pentru invazia Ucrainei este Rusia. În același timp, ei votează exact partidele care sunt anti UE și NATO.

România este o țară care conform sondajelor are nu doar unul, ci trei partide care se poziționează împotriva UE și NATO.

PSD: 34,3%, în scădere față de decembrie 2021
AUR: 20,6%, în creștere față de decembrie 2021
PNL: 16,6%, în scădere față de decembrie 2021
USR: 12,5%, în creștere față de decembrie 2021
UDMR: 4,2%

Aproximativ 60% dintre români votează trei partide care vor ca noi să ieșim din NATO și UE, să facem loc șobolanului. La nivel de numere electorale,

Românii vor ca dictatorul ucigaș de copii să invadeze România!

Tu poți să îți dai seama cât stupizi sunt românii? Declară că sunt împotrivă războiului, că Rusia este vinovată de genocidul împotriva mamelor și copiilor ucraineni, și apoi… votează trei partide care să ne scoată din UE și NATO și să invite pe ucigașul de copii în țara noastră. A lor, de fapt.

Unde ai întâlnit un popor mai tâmpit decât românii? Unde?

Pe scurt

Există un milion de motive de ce românii îl iubesc pe Putin, și totul începe că vor să fie ca Putin. Cel puțin 60% dintre români sunt de acord că agresorul care violează o femeie are dreptate, sunt avizi după puterea furată de către mama româncă și preot, doresc un președinte cu pumnul de fier, sau ar dori ca ei să aibă puterea pumnului de fier, sunt în același timp naționaliști și lași, asemenea șobolanilor doritori să scape de pe nava în derivă, sunt un popor de hateri fiind mereu pregătiți să facă rău colegului, „prietenului”, și mai ales vecinului, sunt extraordinar de brute, bătându-și joc chiar de oameni distruși de război.

Tu

Dacă ai rezonat cu aceste idei, atunci probabil starea ta psihică nu strălucește. Ți-am scris aici cel mai citit și distribuit articol din acest an cu intenția de a-ți readuce controlul în viața ta: Cum să nu cazi în depresie cu războiul la câțiva kilometri distanță.

Nu toți românii sunt… români

În caz că nu e clar din alte articole, simt o mare căldură când mă gândesc că alți romani s-au implicat în acest război, ajutând sub o formă sau alta victimele criminalului șobolan. Aceștia merită toată stima și respectul meu. Mulțumesc oricărui român care nu îl iubește pe ucigașul de copii.

 

 

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie