Cine sunt românii care îl iubesc pe Putin

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Azi am ales să îți scriu despre un număr mare de români – cât de mare, vezi la sfârșit. Acum câteva zile trecută îți spuneam despre 10 motive de ce românii îl iubesc pe Putin, iar după înjurăturile și insultele primite în urma articolului am făcut o mica investigație să aflu cine sunt iubitorii criminalului de copii. Pe unii îi cunoști, îți sunt vecini, pe alții îi știi din vedere sau de pe net, unii sunt camionagii, paznici la fabrică, lucrători la bandă în fabrica, alții sunt doctori sau ingineri. Poate ai crede că între un doctor și un Dorel analfabet (funcțional) care asfaltează cu scuipat șoselele există o mare diferență la nivel de inteligență, dar este acesta cazul în România?

Ce au în comun un român sărac și needucat cu un român bogat și așa-zis educat? Ce îi unește pe acești oameni aparent la extreme opuse, în afară de dragostea pentru criminalul de război?

Am luat următoarele imagini de pe conturile lor și acum ai ocazia să observi împreună cu mine modelele comune celor două categorii de români.

Eminescu, Creangă, etc

Unul dintre lucrurile care se găsește pe peretele Facebook a celor două categorii de români în discuție este fanatismul legat de Mihai Eminescu. Ambele categorii nu citesc, unii pentru că nu pot, alții pentru că nu vor, dar când aud de Eminescu imediat se înfierbântă și vor să facă rău celor care, ironic, chiar au citit Eminescu.

Nu Eminescu în sine este cel care trezește sentimentul de grup și de ură a celor care nu sunt în grup, dar putea fi orice simbol învățat în școală. Mai ții minte, în școală am fost îndoctrinați cu „marele poet” – unii dintre noi au citit și au înțeles că era atât de mare pe cât îl voiau comuniștii, nu pe cât este el internațional.

Romania Mare

Cum am putea să vorbim despre Eminescu fără… România Mare. Orice iubitor de măcelar de copii are pe Facebook poză cu România Mare.

Poporul ospitalier

De mici copii suntem îndoctrinați că limba românească este cea mai frumoasă, că câmpii ca în România nu găsim, că românul este fratele frate cu codru – de aceea îl taie și vinde la austrieci, și bineînțeles, suntem îndoctrinați că românii sunt… ospitalieri. Un șir lungi de minciuni am înghițit când eram la școală, la 12-18 ani, dar după ce am citit și călătorit în România am observat că lucrurile stau exact invers ca informația patriotica prezentată.

Un exemplu sunt multe multe postări împotriva celor 2.5 milioane de refugiați în 18 zile. În Oradea s-a deschis încă un centru de donații pentru sărmanii oameni care au pierdut TOTUL. Un gest uman, îi felicit pe toți cei implicați.

Cum ar putea acest gest umanitar rămâne nepedepsit de romanii adevărați, care știu ei unde „trebuie” să îți dai tu banii?!

O interpretare patriotică a lui Eminescu vine de la cei ce se folosesc de Eminescu pentru a valida ura lor față de străini.

Cum să nu urăști străinii? Nu ești român adevărat dacă nu urăști mult, cât mai mult, pe străini și, bineînțeles, în primul rând, pe vecini.

Anti NATO și UE

Un alt lucru în comun al iubitorilor piticului nuclear este ura îndreptată către NATO și UE. Vorbim bineînțeles, de analfabeți funcțional, atât șoferul de tir cât și economistul, nici unul nu poate să spună ce exact este NATO și UE și cum funcționează, dar amândoi au o atitudine agresivă împotriva organizațiilor mult peste inteligența redusă a românului mediu și mediocru.

Dar religia, religia este pe mintea românului mediu și mediocru, îi vine croită chiar.

Fanatismul religios

Când partidele politice vor voturi de prostime, cel mai ușor mod de a le strânge este să apeleze la cea mai profundă trăsătură emoțională a românului, fanatismul religios. E de ajuns o postare sau două cu un evreu magic sau un sfânt, și ești considerat om bun deci votabil. Iar dacă evreul zombie defecă pe România, atunci înseamnă că suntem cu adevărat binecuvântați.

Un profil tipic al românului din cele două tabere arată cam așa:

Oculta mondială

Ai crede că un om cu facultate are mai multă minte decât un desfundător de bude, dar câți dintre profesorii tăi de la școală și facultate cred pe ascuns sau în văzul tuturor în oculta mondială, satanisme, reptilieni și alte lucruri care apăreau pe Oglinda TV?

De ce un om cu facultate nu ar avea aceleași grave lipsuri ca un desfundător de bude? Nu e ca și cum la facultate am învățat: „Nu crede tot ce vezi la televizor!”. Nu e slujba universității să ne învețe asta, nu-i așa?!

Romania suverană

O expresie care apare regulat pe Facebook este „România suverană”. Dacă ai întreba cele două categorii de români în discuție ce exact înseamnă „România suverană”, și cum se păstrează suveranitatea, ce înseamnă politică și diplomație, răspunsul probabil ar fi celebrul „Ăăă, îîî, ăăă…”.

Slugi

Un cuvânt care se repetă obsesiv pe Facebook este „slugă”. Cei care nu sunt „cu noi”, sunt slugi. Cei care respectă victimele genocidului sunt slugi la americani… WTF?!

Anti vaccin

Probabil cel mai ușor de detectat un iubitor de ucigaș de copii este să observi cine își ucide proprii copii prin nevaccinare. Vorbim de femeile românce care iau sfaturi medicale de la televizor și apoi, cu o violență ieșită din comun, împrăștie minciuni pe Facebook, cu scopul ca alte mame să își ucidă – la propriu – copiii.

Doamne ferește să pornească statul un program „Spală-te pe cur” că îi vom detecta și mai ușor apoi.

Imbecilitatea

Nici tu nici eu nici ei nu am fost învățați să putem să ne exprimăm punctul de vedere coerent, respectuos, diplomatic. Îți dai seama când un român vorbește inteligent atunci are un comportament calm, deschis, curios, cald, plăcut – da, știu, nu prea avem astfel de modele la televizor (sursa de informare a românului).

Detectezi un român care nu se exprimă inteligent când folosește propoziții scurte, aruncătoare de adjective „ești un/ești o” de obicei negative „prost/imbecilă” și prin agresivitatea cu care o face.

Poza de mai jos mi se pare cea mai relevantă din tot articolul: cine sunt cei care iubesc pe ucigașul de copii?

Exact aceeași oameni care sunt împotriva sănătății și tehnicii, cei anti vaccin și speriați de cip.

Sumar

Cum detectezi un român care îl iubește pe Putin?

  1. Vorbește despre autori de cărți de clasa a 5-a, 8-a – nu că ar fi citit una vreodată
  2. Are în cap sau pe peretele Facebook harta cu România Mare. De ce nu are cu Dacia Mică?!
  3. Se laudă că românii sunt buni. Asta e cam prima condiție după care îți dai seama cu cine stai de vorbă
  4. Declară că de aia nu este el/ea fericita că există NATO și UE. Când îi întrebi ce exact înseamnă NATO și EU, răspunsul este invariabil: „Ăăă, îîî, ăăă…”.
  5. Probabil lipiciul care încheagă atât oamenii educați cât și cei needucați în susținerea unui ucigaș de copii este religia. Să nu uitam totuși, că cel mai mare ucigaș de copii este totuși evreul magic
  6. Fiecare desfundător de bude, mecanic sau doctor știe că există „Oculta mondială”. Ce e OM? Nimeni nu știe exact, dar e ceva „rău”. Cea rău, care forțează pe oameni să aibă grijă de ei înșiși – ce nebunie…
  7. Repetă fraza „România suverană” fără să înțeleagă condițiile sociale, politice, geografice ale României sau oricărui stat. Din nou, dacă vrei să detectezi rusofilia din ei, doar întreabă-i ce înseamnă un stat suveran. Răspunsul va fi probabil: „Ăăă, îîî, ăăă…”
  8. Un cuvânt/concept pe care îl repetă, probabil în capul lor în legătură cu suveranitatea, este „slugă”. „Slugă la Soros”, „slugi la SUA”, „ești o slugă”
  9. Am crezut că în timp românii se vor obișnui să se vaccineze, dar se pare că nu. Doamne ferește să îi forțeze statul să se spele pe fund după folosire, că atunci chiar îi vom detecta ușor, de la distanță chiar
  10. Recunoști un om lipsit de neinteligent prin modul în care exprimă: agresiv, vehement, cu insulte: „ești un”, „ești o…”, „imbecililor”

 

Trăirea în trecut

Tot acest comportament descris mai sus am putea să îl încadrăm în trăirea în trecut, pe vremea lui Eminescu, a României mari, atunci când nu existau vaccinuri și evreul magic avea aventuri cu 12 bărbați, deodată.

Acești oameni nu se pot adapta prezentului, ca să nu mai vorbim despre viitor. Imaginează-ți că ai astfel de oameni ca profesori, doctori, judecători, politicieni. Scopul lor este să ne întoarcem în epoca medievală împreună cu ucigașul de la est, în loc să mergem către viitor, cu cei inteligenți de la vest.

Program politic = patria

Exista partide înființate pe ura împotrivă prezentului și viitorului, care primesc foarte foarte multe voturi. Programul lor este simplu: patriotismul, patria, patriot, „cine nu e cu noi e împotriva noastră”. Asta se numește pentru tine și copiii tăi, program politic = zero, fără nici o viziune științifică, nici o agenda. Doar patria, religia, România Mare, anti medicină, anti tehnologie, pro ucidere copii – și nu mă refer la Putin de data asta.

Câți

Spuneam la începutul articolului că îți scriu câți români sunt în aceste două sinistre categorii, iar răspunsul este cel puțin îngrijorător: 60% dintre români au votat cu partide ce sunt împotriva NATO și UE. În articolul 10 motive de ce românii îl iubesc pe Putin vezi statistica.

Un articol recent spune Peste 65% dintre români ar vota un partid naționalist, care promovează valorile religioase și susține familia tradițională.

Asta se întâmplă acum în România, 65% dintre români doresc întoarcerea cu 100 de ani în urmă, exact ce face Putin cu săracii ruși. Doar că Putin este dictator și își ucide poporul cum dorește, românii aleg nesiliți de nimeni să involueze și să se întoarcă în perioada de mare sărăcie și violență.

Românii aleg nesiliți de nimeni să involueze și să se întoarcă în perioada de mare sărăcie și violență.

Aici am ajuns, după 45 de ani de comunism și 32 de ani de post comunism: să vrem să ne întoarcem în comunism. Cum naiba s-a întâmplat asta?

Tu ai puterea

Tu ai puterea să faci ceva. În primul rând, poți să pleci. Dacă ai fi geniu, ai pleca din țara asta care abia așteaptă să se vândă lui Putin. Dar dacă ai ajuns să citești până aici, poate nu ești chiar geniu, dar măcar inteligent. Un om inteligent are posibilitatea de a schimba ceva, prin educație – poate să se educe, și să îi educe pe alții.

Tu poți să educi doi, doar doi români despre vaccin, și umanitate. Doar doi oameni, care apoi și ei vor da la rândul lor mai departe informația, și astfel vei fi informat șase oameni. Și informația merge mai departe, să sperăm îndeajuns de mult încât data viitoare să spună sondajul că 99% dintre români preferă modernitatea și tehnica.

Cum ar fi să trăiești într-o țară în care 99% dintre oameni sunt educați și buni la suflet? Sună utopic? Poate că sună chiar magic, dar o simplă excursie în vest îți arata că oamenii chiar pot fi de treaba, buni, ajutători.

Putem fi și noi așa, dacă alegi. Dacă alegi să faci ceva. Ce vei alege?

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie