54 de motive de ce părinții suck

Trimite și prietenilor tăi articolul!

E grea meseria de părinte, dar e cu totul nașpa meseria de copil. Ca părinți, nici un român nu a fost învățat vreodată ce nevoi psihologice au copii, și cum să le îndeplinească. Ca copii, nici unul nu am fost educați cum să ne protejăm de namilele care au putere de viață și de moarte asupra noastră. Nu cred că mai este de mirare atunci că a pune un părinte român și un copil român în aceeași cameră rezultă doar în traumă, abuz și nefericire.

Cartea 54 reasons why parents suck prezintă într-un mod hazos interacțiunea dintre copil și părinte, scoțând în evidență acțiunile distrugătoare are părinților, precum și ce pot face aceștia să se schimbe.

Dar, când ai citit tu vreun articol pe site la mine despre părinții români care se „schimbă”?! De ce ar face așa ceva cineva? Ai văzut povestea de săptămâna trecută, da? Cum ar putea / de ce ar dori să se schimbe această ființă Cum arată „băiatul lui mama” după ce devine tată?!

Atunci cartea aceasta ți-o recomand ție ca copil, să vezi că nu ești singurul care suferă, că mai existăm și noi ceilalți, care am trăit și supraviețuit (fără prea mare succes) părintelui român. Sper și cred că te va ajuta în călătoria de înțărcare de la dictatura părintele român.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

Dear parents, you want us to obey because you think that you are always right.

2.

Parents fear problems and love everyone and everything that claims to solve their problems.

3.

The rules formed by parents are so arbitrary that they change with their moods.

4.

They belittle them, irritate them, criticize them and challenge them.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie