54 de motive de ce părinții suck

Trimite și prietenilor tăi articolul!

E grea meseria de părinte, dar e cu totul nașpa meseria de copil. Ca părinți, nici un român nu a fost învățat vreodată ce nevoi psihologice au copii, și cum să le îndeplinească. Ca copii, nici unul nu am fost educați cum să ne protejăm de namilele care au putere de viață și de moarte asupra noastră. Nu cred că mai este de mirare atunci că a pune un părinte român și un copil român în aceeași cameră rezultă doar în traumă, abuz și nefericire.

Cartea 54 reasons why parents suck prezintă într-un mod hazos interacțiunea dintre copil și părinte, scoțând în evidență acțiunile distrugătoare are părinților, precum și ce pot face aceștia să se schimbe.

Dar, când ai citit tu vreun articol pe site la mine despre părinții români care se „schimbă”?! De ce ar face așa ceva cineva? Ai văzut povestea de săptămâna trecută, da? Cum ar putea / de ce ar dori să se schimbe această ființă Cum arată „băiatul lui mama” după ce devine tată?!

Atunci cartea aceasta ți-o recomand ție ca copil, să vezi că nu ești singurul care suferă, că mai existăm și noi ceilalți, care am trăit și supraviețuit (fără prea mare succes) părintelui român. Sper și cred că te va ajuta în călătoria de înțărcare de la dictatura părintele român.

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

Dear parents, you want us to obey because you think that you are always right.

2.

Parents fear problems and love everyone and everything that claims to solve their problems.

3.

The rules formed by parents are so arbitrary that they change with their moods.

4.

They belittle them, irritate them, criticize them and challenge them.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie