Trimite și prietenilor tăi articolul!

Simon Sinek este unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori despre leadership și vânzare. Are în tolba sa o grămadă de exemple populare, și este animat de un spirit convingător.

Prima oară l-am văzut la TEDx Start with why — how great leaders inspire action și mi s-a părut interesant modul său de abordare, pe domeniul „cum să vinzi orice oricui”. Există multe modele de vânzare „garantată”, iar acesta este unul care îți poate folosi, și pe care îl poți regăsi în viața reală. Exemple clasice sunt Apple – fii diferit (ca noi), Coca Cola – consumă zahăr ca să fii tânăr, etc.

Ce îți recomand despre această carte, găsești în următorul clip:

Începe cu de ce

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

„Every thirty-seconds, someone dies of a heart attack,” states an ad for a local cardiac specialist. „Do you have X? Your neighbor does!”

2.

Managers were always drawn to the quicker, cheaper option over the better long-term solution.

Just like the habitual dieter, “they never have the time or money to do it right the first time,” she said of her client, “but they always have the time and money to do it again.”

3.

The problem was, they advertised their product as a „5GB mp3 player.” It is exactly the same message as Apple’s „1.000 songs in your pocket.” The difference is Creative told us WHAT their product was and Apple told us WHY we need it.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie