Trimite și prietenilor tăi articolul!

Simon Sinek este unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori despre leadership și vânzare. Are în tolba sa o grămadă de exemple populare, și este animat de un spirit convingător.

Prima oară l-am văzut la TEDx Start with why — how great leaders inspire action și mi s-a părut interesant modul său de abordare, pe domeniul „cum să vinzi orice oricui”. Există multe modele de vânzare „garantată”, iar acesta este unul care îți poate folosi, și pe care îl poți regăsi în viața reală. Exemple clasice sunt Apple – fii diferit (ca noi), Coca Cola – consumă zahăr ca să fii tânăr, etc.

Ce îți recomand despre această carte, găsești în următorul clip:

Începe cu de ce

Vezi pe Youtube

Citatele folosite în această recenzie sunt următoarele.

1.

„Every thirty-seconds, someone dies of a heart attack,” states an ad for a local cardiac specialist. „Do you have X? Your neighbor does!”

2.

Managers were always drawn to the quicker, cheaper option over the better long-term solution.

Just like the habitual dieter, “they never have the time or money to do it right the first time,” she said of her client, “but they always have the time and money to do it again.”

3.

The problem was, they advertised their product as a „5GB mp3 player.” It is exactly the same message as Apple’s „1.000 songs in your pocket.” The difference is Creative told us WHAT their product was and Apple told us WHY we need it.

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie