Cum știu dacă sufăr de anxietate

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Te enervează cei de la primărie, ANAF, guvern, Banca Transilvania și alte câteva instituții și firme, colegii de la lucru te bârfesc, soacra și soțul se aliază împotriva ta. O grămadă de lucruri „bune”, care te fac să îți pierzi încrederea în tine, să pierzi controlul asupra gândurilor și corpului.

Te simți ca naiba, și îți vine să îi omori pe toți, sau, mai rău, crezi că vei muri tu. Este în regulă, nu ești singur/ă în aceasta situație. Trăim în România, totuși, și asta nu ne ajută să avem o viață echilibrată și fericită.

Întrebarea de azi este: suferi și tu, de anxietate ca o mulțime de oameni inteligenți, dar născuți în țara greșită?

Răspunsul îl găsești în episodul de azi:

Vezi pe Youtube

Vezi pe Instagram

Vezi pe Facebook

Abonează-te la rețelele sociale pentru a primi noi episoade și materiale care să te ajute să depășești această gravă problemă.

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează programul anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie