Trimite și prietenilor tăi articolul!

Anxietatea și sora sa, depresia, sunt două lucruri cu care românii trăiesc ani de zile, dar nu vorbesc despre ele. De obicei, persoana care spune că suferă de anxietate sau depresie, este catalogată ca „nebun” sau om „cu probleme mintale”.
Mai rău, dacă suferi de anxietate, poate chiar crezi că ai luat-o razna, mai ales când te vizitează panica și gândurile de sinucidere.
În cunoștința populară, anxietatea este considerată a fi o… boală, care se tratează cu medicamente, la psihiatru. Este asta adevărat? Răspunsul îl găsești în episodul de azi:

Vezi pe Youtube

Vezi pe Instagram

Vezi pe Facebook

Abonează-te la rețelele sociale pentru a primi noi episoade și materiale care să te ajute să depășești această gravă problemă.

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează programul anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie