Test gratuit pentru stres, anxietate și depresie – varianta scurtă

Trimite și prietenilor tăi articolul!

 

Exemplu rezultat:

 

Testul pentru stres, anxietate și depresie pe care îl vei face este folosit cu rigoare în clinici din străinătate în scopurile de diagnosticare și monitorizare.

Această pagină prezintă varianta scurtă a testului, cu 21 de întrebări. În caz că dorești mai multă acuratețe, folosește varianta lungă a testului, cu 42 de întrebări, de aici.

Aplicația mobilă

Pentru a fi mai eficient/ă, fă testul direct în aplicație!

 

                   

Instrucțiuni

Citește fiecare enunț și alege unul dintre răspunsurile care arată cât de mult ți se potrivește enunțul în ultima săptămână. Nu există răspunsuri corecte sau greșite. Nu pierde prea mult timp la nici un enunț.

Test gratuit pentru stres, anxietate și depresie – varianta scurtă


 

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, descarcă gratuit aplicația anti-anxietate oferită de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie