Trimite și prietenilor tăi articolul!

Ai crede că viața grea și oamenii răi sunt de vină pentru anxietatea ta, dar este asta așa? Răspunsul îl găsești în episodul scurt de azi:

Vezi pe Youtube

Vezi pe Instagram

Vezi pe Facebook

Abonează-te la rețelele sociale pentru a primi noi episoade și materiale care să te ajute să depășești această gravă problemă.

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează programul anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


1 gând la “Ce cauzează anxietatea – partea 1

  1. Nimeni nu merita sa fie subiectul sau victima agresivității semenilor sai, indiferent ca sunt rude sau prieteni ori colegi. Din păcate, pt. unii dintre noi violenta la care sunt supuși a devenit un mod de viata sau un cerc vicios din care cu greu pot scăpa. Pentru unii dintre aceștia violenta și răzbunarea au devenit soluții sau manifestări ale personalității, pentru alții, supunerea, acceptarea și resemnarea au devenit moduri de viata asumate, dar peste toate acestea, tronează cu autoritate anxietatea, temerea a de a mai fi abuzat și agresat, scăderea stimei de sine și a încrederii în sine, introverirea și incapacitatea comunicării deschise pot pune capac și sigiliu peste o personalitate pervertita si malformata! Suferinta nu este o cale și nici un mod de viata, ea nu trebuie asumata și nici acceptata ca fiind ceva normal, nu este meritata și cu atât mai puțin nu trebuie perpetuata! Prin urmare, eliberarea consta în asumarea unei decizii clare “pana aici, ajunge!” devoalarea ei și a condițiilor care au favorizat-o, discuțiile sincere și deschise, educația și detașarea de cauza reprezinta, în opinia mea, primii pași care ne pot ajuta sa ne echilibram și sa ne eliberam de tot ce ne metamorfozează în altceva decât ceea ce suntem, indivizi și personalități demne de respect, care se pot manifesta liber, fără constrângeri, care pot indepărta dependenta de agresori și agresiuni si-si pot declara dreptul la o viata decenta, libera și asumata!

Comentariile sunt închise.