Trimite și prietenilor tăi articolul!

Ai crede că viața grea și oamenii răi sunt de vină pentru anxietatea ta, dar este asta așa? Răspunsul îl găsești în episodul scurt de azi:

Vezi pe Youtube

Vezi pe Instagram

Vezi pe Facebook

Abonează-te la rețelele sociale pentru a primi noi episoade și materiale care să te ajute să depășești această gravă problemă.

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează programul anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


1 gând la “Ce cauzează anxietatea – partea 1

  1. Nimeni nu merita sa fie subiectul sau victima agresivității semenilor sai, indiferent ca sunt rude sau prieteni ori colegi. Din păcate, pt. unii dintre noi violenta la care sunt supuși a devenit un mod de viata sau un cerc vicios din care cu greu pot scăpa. Pentru unii dintre aceștia violenta și răzbunarea au devenit soluții sau manifestări ale personalității, pentru alții, supunerea, acceptarea și resemnarea au devenit moduri de viata asumate, dar peste toate acestea, tronează cu autoritate anxietatea, temerea a de a mai fi abuzat și agresat, scăderea stimei de sine și a încrederii în sine, introverirea și incapacitatea comunicării deschise pot pune capac și sigiliu peste o personalitate pervertita si malformata! Suferinta nu este o cale și nici un mod de viata, ea nu trebuie asumata și nici acceptata ca fiind ceva normal, nu este meritata și cu atât mai puțin nu trebuie perpetuata! Prin urmare, eliberarea consta în asumarea unei decizii clare “pana aici, ajunge!” devoalarea ei și a condițiilor care au favorizat-o, discuțiile sincere și deschise, educația și detașarea de cauza reprezinta, în opinia mea, primii pași care ne pot ajuta sa ne echilibram și sa ne eliberam de tot ce ne metamorfozează în altceva decât ceea ce suntem, indivizi și personalități demne de respect, care se pot manifesta liber, fără constrângeri, care pot indepărta dependenta de agresori și agresiuni si-si pot declara dreptul la o viata decenta, libera și asumata!

Comentariile sunt închise.