5 lucruri învățate de la oamenii inteligenți emoțional

Trimite și prietenilor tăi articolul!

În cei 10 ani petrecuți în civilizație am întâlnit oameni deosebiți, cu povești și moduri de gândire fascinante. Îți spun pe scurt câteva lucruri valoroase învățate de la ei.

1. Ești media celor 5 oameni

Ești media celor 5 oameni cu care îți petreci cel mai mult timp. Știi că în România fiecare cetățean se simte superior în grupul lui de prieteni – un  lucru cât se poate de fals. Dacă ai prieteni/prietene care se plâng nonstop, care își iau informațiile de la televizor, care urăsc noutatea/imigranții/bărbații/femeile, etc, atunci și tu, din păcate ești ca ei.

Poți fi inteligent/ă și fericit/ă doar dacă te înconjuri de oameni inteligenți și fericiți.

2. Banii nu îți aduc fericirea

Ce pot banii în schimb să facă, este să te ajute să îți ofere libertatea de a călători, a petrece timp cu persoanele iubite, de a fi un părinte bun, de a te cunoaște pe tine, de a-ți găsi și îndeplini sensul vieții.

În articolul acesta vezi pe larg ce se întâmplă cu viața noastră de fapt, și că

Nu este vorba despre ce serviciu ai, ci în ce te transformă!

3. Doua surse de venit

Pentru a avea liniște financiară este important să ai măcar două surse distincte de venit. Chiar și milionarii pe bune jucători la bursă pariază pe diferite tipuri de acțiuni pentru că știu că nu pot prezice viitorul și unele vor expira.

La fel, dacă vrei siguranță, să poți dormi liniștit/ă și să nu depinzi de alții, este necesar ca tu să te dezvolți în mai multe direcții simultan.

4. Sănătatea fizică

Știi zicala, „o minte sănătoasă într-un corp sănătos”. Ei bine, oamenii ce lucrează la educația lor fizică au ca beneficii încrederea de sine, disciplina, toleranța ridicată în fața durerii. Dacă vrei aceleași lucruri, atunci este important să ai un program zilnic ce include alergatul, ridicatul de greutăți, yoga, înot, arte marțiale, sau ce te atrage pe tine.

5. Caută un mentor

Poți să citești toate cărțile din lume despre șofat, dar până nu intri în mașină și practici nu vei ști să conduci. Un instructor bun te poate învăța mult mai repede decât 100 de cărți, pentru ca el poate să îți sintetizeze informația pe stilul tău de înțelegere, și poate să îți corecteze greșelile, lucru pe care tu nu îl poți face pentru că nici măcar nu le poți observa.

Așa cum ai un prieten doctor pentru sănătate fizică, un sfătuitor pe investiții la bursă, la fel este important să cauți și să găsești pe cineva care să îți dea informațiile necesare despre relații, comunicare, gestionare a emoțiilor și gândurilor, cum să fii un părinte bun, cum să fii un iubit/o iubită excelentă.

Să mergi în viață fără să ai mentori, înseamnă a reinventa roata, a face toate greșelile necesare învățării, ceea ce înseamnă durere atât pentru tine cât și pentru oamenii pe care îi iubești.

Pe scurt

Există oameni inteligenți și fericiți care te pot ajuta să devii și tu la fel. Din păcate nu sunt mulți, dar ei există. Poți evita durerea, căutând oameni pe care îi admiri și care te pot ghida către ceea ce vrei să devii.

Îți doresc să găsești oameni speciali care să te ajute să ai viața fericită pe care o cauți și meriți!

 

STOP ANXIETATE

Dacă suferi din cauza doamnei Anxietăți, ai șansa să te eliberezi în doar 20 de zile. Pentru asta, accesează programul anti-anxietate oferit de către STOP ANXIETATE. Îți doresc mult succes!

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie