Trimite și prietenilor tăi articolul!

Priveam la un om inteligent din civilizație ce vorbea despre medicamente și despre ce lucruri, de fapt, ucid pacienții. Unele lucruri le-am auzit și eram pregătit pentru ele, dar altele m-au șocat.

Dacă te întreb care sunt cauzele principale ale mortalității, ce ai spune? Bătrânețea? Nu este o cauză. Ce exact omoară oamenii?

Care este topul lucrurilor din care tu vei muri?

Ei bine, în America cât și România, cele două cauze principale ale deceselor sunt cancer și probleme legate de inimă.

A treia cauză în US a mortalității?

Greșelile medicilor!

Da, ai auzit bine!

Medicii omoară în State 400.000 de persoane anual!

Ca să îți faci o imagine și mai clară, ei omoară 1000 de oameni zilnic.

Iar daunele acestor greșeli medicale costă națiunea… 1 trilion de dolari! Așa arată un trilion: 1.000.000.000.000!

Ca să înțelegi contextul: America are produsul intern brut de 21 de trilioane. 1 din aceste 21 este aruncat pe crimele doctorilor.

Cum ți se pare asta?

Zeii

Cine este considerat „înțelept” în România? Mai ții minte despre „primarul, medicul, învățătorul” din literatura românească. Probabil mai aproape de realitate ar fi „preotul, primarul, polițistul” – ei sunt cei cu putere, cei pe care ai nevoie să îi mituiești pentru a obține profituri.

Dar și cei 3P ajung la doctor, iar acolo devin ei însuși mielușei. „Domnul Doctor” știe cum trebuie, ce trebuie.

Scriam în De ce te îndrăgostești ușor de doctori  că oricine vrea să aibă un prieten doctor – “nu știi niciodată”, precum și că ei sunt… zei.

Ei chiar sunt zei care au putere de viață sau moarte asupra oamenilor.

Pacienții văd doctorul ca pe un salvator, un mesia, care cu o semnătură și o stampilă le va ridica groaznica maladie de care suferă.

De multe ori, după cum vezi din numerele de mai sus, ei de fapt îi vor omorî pe aceștia.

De ce

De ce medicii omoară pacienții? Motivele sunt multe, prea multe pentru un singur articol, dar vreau să știi câteva totuși.

Medicina evoluează prin teste, iar începuturile ei sunt barbare. Și nu numai începuturile, dar și acum mai puțin de 100 de ani, se recomanda sângerarea forțată pentru tot felul de boli, se lua arsenic (otravă) pentru „cancer de sânge”, oamenii beau apă radioactivă(!).

Dacă Eminescu ar fi avut sifilis, el ar fi fost tratat probabil cu mercur sau poate i s-ar fi inoculat malarie, ca să ridice temperatura corpului și să omoare sifilisul.

Și bineînțeles, să nu uităm că

doctorii recomandau ca tu să fumezi!

Primul lucru pe care vreau să îl știi:

Medicina este o știință evoluată pe cadavrele nevinovaților!

Ghicirea

Medicina nu este o știință fixă, ca matematica sau informatica. În științele fixe, cam toate lucrurile sunt testabile, pot fi prezise, rezultatul lor fiind: „respecta sau nu regula”.

Medicina este deosebit de labilă, în care nu există un „da/nu” bătut în cuie.

Când tu mergi la doctor, el de fapt, „nu știe” ce nu merge cu tine. Poate doar să… ghicească.

Da, este o ghicire mai bună decât a ta pentru că e bazată pe niște știință (vezi secțiunea de mai sus) și pe experiență. Dar este tot o ghiceală.

Corpul uman este cel mai evoluat organism din Univers!

Cum ar putea un om să știe pe bune, ce se întâmplă în cel mai complex sistem din Univers?

Acum câțiva zeci de ani Kahneman (cred) făcea niște teste în spitale. Le cerea medicilor părerea despre persoane ce puteau să sufere de cancer. Nu numai că doctorii între ei dădeau diagnostice total diferite, dar aceeași doctori când dădeau a două oară diagnosticul aceleași persoane, îl dădeau diferit!

Înțelegi? Își schimbau diagnosticul în funcție de grabă, foame, etc!

Al doilea lucru pe care vreau să îl știi:

Medicina implică în mare parte ghicirea în cafea sau astre!

Romania

Ca orice universitate din țara, și cele de medicină sunt probabil pline de oameni crunt incompetenți. Vorbim aici despre comuniști și copiii lor, profesori, academicieni fără nici o valoare. Cum ar putea să existe medici competenți în România când profesorii lor sunt probabil penali – în ambele sensuri.

Iar practica lipsește cu desăvârșire. Aparatura la fel.

Hai să vedem niște imagini. Cum ți se pare starea din civilizație/străinătate?

Iar în Romania?

Cum ți se pare?

Crezi că vei ieși viu din spitalele românești?

Oamenii din Colectiv au murit în spital din cauza spitalului – și a personalului, bineînțeles!

Dosarele a 13 morti din #Colectiv, facute publice: Care sunt cauzele deceselor

Statistica

Pe domul Google nu am găsit o statistică asemănătoare celei din SUA, care să scrie câți oameni omoară doctorii români. Probabil pe toți?

Statistica, dacă ar exista, ar fi probabil „zero persoane decedate din cauza doctorilor români”.

România este totuși, cea mai săracă și coruptă țară din Europa. Cine are curajul să spună ceva, să facă ceva?

Pe scurt

Doctorii ucid extraordinar de multe persoane, zilnic. Oarecum ironic, ei sunt priviți ca zei salvatori. Medicina este încă o știință a ghicelii, iar asta împreună cu parvenirea și incompetența înseamnă un lucru destul de sigur: moartea ta, și/sau a unei persoane dragi ție.

Îți doresc să faci cumva să nu ajungi pe mâna medicilor români! – poate îmi spui și mie cum.

Update 1

La 4 ani de la Colectiv, a fost găsit un film ascuns – poți să observi cum vei muri tu și/sau copiii tăi.

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Știm foarte bine ce reacție au avut cei de la 112, atunci când înjurau în telefon răniții care sunau și cereau ajutorul, cereau «ambulanțe, mai multe ambulanțe, suntem sute de oameni care am luat foc». Iar cei de la 112 înjurau.

Românii mizerabili, inclusiv copiii de doctori care au înjurat în comentariile ce le-am cenzurat la acest articol, sunt viitorii criminali.

Vreau să îți fie foarte clar: am fost învățați că rușii, ungurii, turcii, toată lumea a făcut rău românilor. O mică privire în istoria ultimilor 75 de ani îți va arăta un adevăr mult mai apropiat de realitate:

Românii sunt cei care omoară români!

Tu, ca și mine, probabil însemni doar o înjurătură a unui gunoi incompetent. Român. Mândru că e român.

Iar când vei auzi Lasă-i acolo în pula mea, atunci să știi că tocmai ți-au ucis copilul. (@8:21)

Update 2

În 2020 a ieșit filmul Colectiv – mai jos este trailer-ul.

„colectiv” oferă în premieră o privire în culisele momentelor-cheie care au avut loc după evenimentul tragic din clubul Colectiv din București. Urmărind jurnaliști, avertizori de integritate, pacienți arși și oficiali din Guvern, filmul dezvăluie fără compromisuri o întreagă rețea a corupției, minciunii și manipulării.

 

Camelia Roiu a devenit prima avertizoare de integritate după incendiul din clubul Colectiv. S-a decis să dezvăluie echipei de la Gazeta Sporturilor un secret bine păstrat de autoritățile române, despre cauzele morților pacienților arși.
Curajul ei i-a inspirat și pe alții să dea în vileag fraudele din sistemul românesc de sănătate.

Update 3

Popescu Piedone, a câștigat alegerile la sectorul 5. În urmă cu cinci ani, el era primar în sectorul 4, unde a avut loc tragedia. În primă instanță, Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Când a apărut anxietatea și depresia prima oară în viața mea, am luat-o razna. Simțeam frică de lumină, dar și de întuneric. Simțeam frică de zgomote puternice, dar și de liniște. Simțeam frică să stau singur, dar și să ies în lume. Credeam că înnebunesc!
Mai rău, din cauza atacurilor de panică am ajuns să nu mai am încredere în mine, să nu mai ies din casă, să mă izolez.
După aproape de jumătate de an în această situație, am decis că singura soluție de a scăpa de suferință este... sinuciderea.
10 ani mai tărziu, sunt perfect sănătos, fericit, și ajut oameni să iasă din anxietate și depresie. Ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, este o poveste și mai lungă, pe care o vei trăi și tu la rândul tău, odată ce te hotărăști să spui stop suferinței tale.
Când simți că nu mai poți, și explodezi de teroare și supărare, atunci fă-ți loc pentru 20 de training online, în care nu numai că vei reveni la starea anterioară psihologică, ci îți vei crea o nouă viață, o viață în care tu ești în control, în care tu ai puterea, și încredere în tine și nu îți pasă de ce spun ceilalți.
Ridică mâna și spune: vreau să termin cu anxietatea și depresia, în 20 de zile! Acum!

Stop anxietate și depresie!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie


3 gânduri inteligente la “Cât de incompetenți sunt de fapt doctorii

  1. Medicina romaneasa este un cataclism pentru populație. Impostura e endemică . Examenele fraudate, din timpul facultății iar in final ultima
    Impostură de final cu examenele de specialitate fraudate la scară națională . Ziua în care toți acesti decidenti marsavi care vor da socoteală pentru că au incurajat acest fenomen nociv este tot mai aproape. Se anunță zile grele pentru unii !!

Comentariile sunt închise.