5 moduri în care Putin va muri

Trimite și prietenilor tăi articolul!

1. Ne îngroapă pe toți

Un lucru pe care îl spuneam acum vreo 20 de ani este că alt ucigaș de copii, Iliescu, ne va îngropă pe toți. Râdeam atunci când am făcut previziunea, acum nu mai râd. Cred că Iliescu ne va îngropă pe toți – iar pe filiera măcelarilor, la fel al putea face și Putin.

Cum ar putea face asta? De exemplu, folosindu-se de uneltele sale de ucis în masă, anume armele nucleare. Dar nu e nevoie de bombe atomice, ar putea să o facă în următorii ani printr-un război convențional ca și cu Ucraina. Așa ar putea arăta orașul tău după ce românii votează să iasă din NATO și EU, lucru care se întâmplă acum.

Este o variantă care oamenilor sănătoși mentali le provoacă frică și greață, iar unui număr mare de români le provoacă fericire. Recunosc că sunt șocat de că un adult poate să iubească un ucigaș de copiii și femei, dar românii asta fac.

2. Închisoarea

Știm cu toții că șobolanul atomic este un criminal de război, iar asta ar însemna niște ani buni de închisoare.

Cât de „grea” este pedeapsa de a sta în celulă și a freca menta pe banii publici pentru genocid, distrugere în masă a vieților a milioane de oameni?

Asta este „dreptatea” în lume de multe ori, gunoaiele ajung șefi, ucid și masacrează, iar „pedeapsa” este liniște și protecție gratuită. Se întâmplă și în România când intră la pușcărie vreun hoț ministru sau parlamentar – stă la căldurică, „scrie” 5 cărți și iese mai nevinovat ca mama evreului din stratul de ozon.

3. Ucis de către apropiații săi

Un mod foarte plauzibil cum va muri Puțin este otrăvit de către cineva aproape lui. Ai citit probabil că și-a schimbat în zilele acestea 1000 de oameni din personalul sau; 1000 de oameni! Asta înseamnă că are o oarecare conștiență despre ce face, că ucide copii, și că planeta îl vrea mort. Mai mult,

realizează că și rușii îl vor mort.

Dacă mai e valabil ce am citit eu, zicea autorul unui text că otrăvirea este o moarte rușinoasă pentru un militar sau conducător, o moarte onorabilă ar fi împușcatul în cap.

4. Ucis de către poporul săi

Apropo de moarte neonorabila, și mai plauzibil ar fi spânzurarea sa în Kremlin. Îl mai ții minte pe ucigașul acesta de copii?

Respectiv ce s-a întâmplat cu el când a pus poporul mâna pe el?

Și ce au făcut oamenii după ce l-au dat jos de pe eșafod?

Parcă nu mai arată ca în prima poză, nu-i așa?

Chiar dacă moartea prin linșarea de către popor este posibilă, nu știu cât de plauzibilă este. Poporul rus este la fel de tâmpit ca cel românesc, profund fanatic ortodox, crede toate minciunile de la televizor.

Poporul rus nu este nici pe departe pregătit pentru o revoluție.

De 20 de ani de când e la putere, Putin a ucis pe oricine era împotriva sa, și a transformat televiziunea într-un portavoce al înșelătoriei sale. Imaginează-ți antenele de la noi.

Deci, posibil, dar nu plauzibil.

5. Ucis pentru crimele de război

Într-un fel legat de #2, pentru că din cate știu eu, nu ar primi pedeapsa capitală, cel puțin nu în Europa. Dar, s-ar putea crea un tribunal ca cel de la Nuernberg, cu reguli noi – și atunci da, l-am vedea atârnând în ștreang, pe el și ceilalți acoliți de-ai săi, ucigași direcți și indirecți de femei și copii.

Nu mai poate rămâne la putere mult

Patru din cinci opțiuni ne arată că zilele Putin sun numărate, dar chiar și dacă ar alege opțiunea nucleară, curajosul din buncăr tot va fi dat jos. O lume întreagă îl urăște, rușii inteligenți îl urăsc, oligarhii ruși îl urăsc, copiii oligarhilor îl urăsc, nu mai are pe cine se baza. China este ca un animal răbdător, așteaptă ca Rusia să fie rănită bine de vest, iar apoi va suge sângele din ea.

Întreagă planeta îl urăște pe Putin.

Dar există și fani de-ai măcelarului, există românii care… îl iubesc, și care vor vota. 65% dintre români ar vota cu partide care doresc ca noi să ieșim din NATO și UE.

Asta acum, în timpul războiului.

Tu

Acestea sunt câteva dintre modurile prin care „curajosul” din buncăr ar putea sfârși. Tu cum îți imaginezi exit-ul său?

Trimite și prietenilor tăi articolul!

Singurul consilier psihologic din România cu educație și experiență de 10 ani în civilizație te ghidează să ieși din burnout și depresie!

De mic copil am fost bătut de părinți și colegi. Majoritatea profesorilor mei m-au torturat și mi-au distrus orice fărâmă de personalitate și creativitate. Religia românească m-a învățat să urăsc pe cei diferiți de mine.
Am suferit ca un câine primele trei decade ale vieții mele.
Am hotărât că toată viața mea de acum înainte voi ajuta românii inteligenți să nu sufere precum am suferit eu, la mâna și răutatea infinită a românilor stupizi.
Ca să ies din depresia și nefericirea provocată de românii din jur, am studiat la cele mai mari universități din lume, am citit cărțile celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Informația aceasta de cea mai mare valoare a umanității m-a salvat, inclusiv de la sinucidere.
Mă întorc mereu la sensul vieții mele, de a ajuta românii bătuți de părinți și societate să scape de realitatea cruntă în care trăim.
Am publicat sute de articole de psihologie și filozofie, unele mai serioase, unele mai hazoase, toate cu un singur scop: să te ajute pe tine să te eliberezi de suferință, să trăiești viața pe care o meriți, nu cea care ai fost blestemat/ă să o trăiești până acum.

Acum poți fi fericit/ă!

Consilier Psihologic, Profesor de Mindfulness , Soft Skills Trainer, Executive & Team Coach, Leadership and Social + Emotional Intelligence Coach®, Inginer Software

Vreau eBook-ul de 100 de pagini: Eliberarea de depresie